Kauden kohokohta lähestyy!

Joukkueella oli viime viikolla pitkästä aikaa tilanne, että viikolla sai keskittyä pelkästään harjoitteluun. Se käytettiinkin hyväkseen ja pääasiassa harjoiteltiin kaksi kertaa päivässä. Tiistaina oli vapaata harjoittelusta, mutta muuten riitti koko päiväksi ohjelmaa. Joukkue oli yhdessä yhteistyökumppanien ja toimittajien kanssa Mestarien liigan avausinfossa Tallink Siljan laivoilla. Avausvideo viimeistään toi koko joukkueelle muistiin miten kovassa seurassa ollaan ja miten hienoa on päästä pelaamaan Maailman parhaita vastaan jo reilun viikon kuluttua.

Mestaruusliigassa pääsimme pitkästä aikaa pelaamaan Vampulaa vastaan ja tällä kertaa Huittisissa vaikka puheesta päätellen oltiin Vammalasa.. Vampulasta on aika helpot voitot jo alkukaudesta ja lauantaina tytöt jälleen näytti miten kovalla asenteella he lähtevät peleihin ja aikaisemmilla tuloksilla ei ole merkitystä. Kaksi ensimmäistä erää oli loistavaa peliä koko joukkueelta ja voitot molemmista ylivoimaiseen tapaan. Kolmanteen erään kotijoukkue nousi omalle hyvälle tasolla ja oli jo vahvasti viemässä ottelua neljänteen erään, mutta erä lopussa meidän pelaajat näyttivät taas kovuutensa ja voitimme senkin erän niukasti.

Tällä viikolla on edessä kovat ja mielenkiintoiset Suomen cupin välierät OrPoa vastaan. Toisen viime kauden liigafinalisteista on pudottava cupin finaalista. Meillä on tietenkin kova halu päästä taas finaaliin ja se on tiukasti tavoitteena. Ottelut ovat myös molemmille joukkueille hyvää harjoitusta tuleviin Eurocupin otteluihin.

Tällä hetkellä on aikaa n. 1,5 viikkoa varmasti tämän joukkueen jokaisen jäsenen uran kohokohtaan kun avaamme Mestarien liigan Italiassa. On hienoa päästä ensimmäisenä suomalaisena naisten joukkueena pelaamaan Mestarien liigaa. Vaikka pelaamme LP Salon nimellä niin edustamme siellä Suomea ja suomalaista lentopalloa. Toivottavasti saamme myös koko Suomen tuen tähän projektiin ja katsomot täyttyy kotiotteluissa. Mitä paremmin siellä pelaamme ja menestymme sitä enemmän siitä hyötyy kaikki muutkin Suomen joukkueet.

Terevtuloa keskiviikkona kannustamaan LP Viesti voittoon!

ToLe