Kauden alku lähenee

Itse olen kuntouttanut kesän polvea leikkauksen jäljiltä ja kovaa tahtia tässä on menty sitten elokuun alun. Liityin maajoukkueen mukaan elokuun alussa, kun olin saanut kuntoutuksen siihen vaiheeseen, että oli mahdollista jo saada enemmän pallotuntumaa. Elokuu ja syyskuun alkupuoli onkin ollut kovaa treenaamista kohti EM-karsintoja. Viimeisen vuoden koulupaineet eivät ole kauheasti helpottanut lentopalloelämää. Olen tässä samalla maajoukkueen ja oman joukkueen treenien välillä yrittänyt käydä koulussa. Koulusta on näyttötutkinnot parhaillaan menossa ja se luokin oman stressinsä. Kuitenkin lokakuussa muutan Saloon täältä Huittisista ja pääsen aloittamaan työharjoittelujakson Salossa. Viime kauden autolla ajaminen jää pois ja elämä vähän helpottuu ja aikaakin jää vähän lepäämiseen.

Tässä ei ole kovasti ehtinyt harjoittelemaan yhdessä oman joukkueen kanssa ja turnaus tulikin hyvään kohtaan. Harjoitusturnauksesta, kun oli kyse, niin pääsimme yhdessä joukkueena harjoittelemaan ja saamaan kuvioita kuntoon. Itsekin olen päässyt kokeilemaan hieman erilaista peliroolia eli hakkurin hommia. Oppimista ja harjoittelua tarvitaan vielä paljon, että saadaan keskarin jalat vaihtumaan hakkurin jaloiksi. Kyllä se harjoittelun avulla tulee, ainakin uskon niin.

Sain kunnian kapteenina aloittaa mielenkiintoiset blogikirjoituksemme. Tässä eteenpäin jokainen pelaaja kirjoittelee hiukan kuulumisia kauden edetessä. Siis todella loistavia juttuja tiedossa! Muistakaa lukea innokkaasti!

Terveisin

Kassu