Kapteenin tervehdys

Moi,

Kauteen valmistava jakso toukokuusta aina tähän päivään saakka on sujunut joukkueeltamme hyvin. Helteisenä kesänä olemme hikoilleet Salohallilla, Hanhivaarassa ja totta kai Kiikalassa. Fysiikka on laitettu rautaiseen kuntoon ja harjoituspelit ovat valmistaneet meitä lauantaina alkavaa liigakautta 2018-2019 varten. Harjoituspelejä pelasimme Suomessa sekä Belgiassa. Belgian turnaus oli järjestelyiltään loistava ja kovat pelit motivoivat varmasti jokaista meistä harjoittelemaan entistä kovemmin. Harjoituspeleissä näimme huikeita suorituksia, mutta myös pienoisia suvantovaiheita. Koen, että nuo kaikki eri vaiheet kuuluvat osana valmistautumiseen ja tekevät meistä entistä valppaampia tavoiteltaessa sitä kaikkein kirkkainta.

Uskon, että tällä kaudella Mestaruusliiga tulee olemaan hyvin tasainen. Joukkueissa on yleisesti ollut paljon vaihtuvuutta ja yhteispelin hioutumiseen menee oma aikansa. Pelaajat ovat pääsääntöisesti hyvin nuoria, joten uskon, että koko liigan yleisilme tulee olemaan energisen positiivinen.

Nuoruus on sana, joka kuvaa varsin hyvin meidänkin joukkuettamme. Kasassa on joukko lahjakkaita ja motivoituneita pelaajattaria, jotka ovat valmiita tekemään päivittäin töitä – ei pelkästään menestyksen eteen vaan myös omien taitojen kehittämisen eteen. Ryhmä on täynnä erilaisia persoonia, jotka mielestäni täydentävät toisiaan tehden meistä JOUKKUEEN.  Itse kokeneempaa kaartia edustavana pelaajana haluan olla omalla panoksellani auttamassa ja tukemassa nuoria pelaajiamme heidän polkunsa alkuvaiheessa. Töitä itsellänikin on valtavasti edessä, sillä kuntoutus loukkaantumisen jälkeen on vielä kesken. Päivittäinen työnteko ja kärsivällisyys nouseekin avainasemaan tämän matkan aikana.

Toivon, että minulle suodussa kapteenin roolissa pystyn olemaan välittävä, oikeudenmukainen ja helposti lähestyttävä ihminen. Haluan omalla panoksellani olla luomassa joukkuetta, jossa jokaisen on hyvä olla. Kunnioitus puolin ja toisin vie meitä eteenpäin niin urheilijoina kuin ihmisinäkin. Myös yhdessä asetetut tavoitteet potkivat meitä päivittäin työntekoon ja vahvistavat yhteenkuuluvuuttamme.

Mielenkiinnolla suuntaamme siis katseemme kohti tulevaa Mestaruusliigakautta. Toivon, että löydätte tienne Salohalliin ja yhdessä luomme mieleenpainuvan matkan.

Syysterveisin,

Hillaelina