Junnut kokemusta rikkaampana

Takanamme on kesä – erityinen kesä. Hyvin pian on edessä taas odotettu kauden aloitus! Sitä kohti on kuljettu tänä kesänä LP Viestin kanssa tutustuen ammattimaiseen harjoitteluun huippujoukkueessa. On tuntunut etuoikeutetulta, että on saanut kuulua tähän suureen perheeseen. Malttamattomina odotamme jo ensimmäisiä pelejä.

Takanamme on jo monta hyvin treenattua kesää. Kuitenkin ensimmäisen kerran tänä vuonna päivät ovat rytmittyneet ammattimaisesti lentopalloharjoittelun ympärille. Suuri ja laadukas harjoitusmäärä kovatasoisessa ryhmässä on ollut uusi ja ainutlaatuinen kokemus. Rankkojen treenien keskellä on vallinnut mukava ilmapiiri. Kaikki haluavat tehdä asiat hyvin ja kaikilla on sama tavoite. Tässä joukkueessa on ollut hieno oppia, miten jokainen tekee kaikkensa joukkueelle.

Mieleenpainuvimpia hetkiä ovat tältä kesältä olleet Viron viikko ja Kisakallion leiri. Olemme saaneet kokeilla monia eri lajeja kuten jousiammunta, suunnistus ja crossfit. Myös hyvät nopeus ja loikkatreenit ovat piristäneet perinteisten laji- ja voimaharjoitusten lisänä. Kiitos monipuolisista harjoituksista Karille ja Tomille! Nuorina pelaajina olemme olleet kiitollisia palautteesta. Paljon on vielä oppimista, mutta välillä olemme saaneet myös kehuja. Videokuvaus valmennuksen apuna auttoi meitä oppimaan.

Kiitos koko LP Viestille hienosta kesästä. Kiitos, että otitte meidät hyvin vastaan ja saimme oppia teiltä paljon uutta. Onnittelut OP Lounaismaa-turnauksen voitosta! Haluamme seurata tiiviisti joukkueen matkaa tulevalla kaudella. Tsemppiä!

Terveisin junnut Tuuli ja Roosa