Jos sul on nälkä suu auki AA!

Treeniviikko aloitettiin maanantaiaamuna punttisalilla. Sillä varmistettiin, että jokaisella on pitkästä aikaa lihakset (tai joillain vain ne lihasten paikat) edes hieman jumissa. Tiistaina sitten jatkettiin lajiharjoituksilla sekä videopalaverilla, joka poikkesi normaalista sen verran, että se pidettiin pukuhuone numero ykkösessä yläkerran vakiopaikan sijasta. Vastustajan joukkue käytiin pelaaja pelaajalta läpi, tiesimme jokaisen vahvuudet ja heikkoudet. Olimme valmiita Beziersin kaatoon!

Sitten koitti keskiviikko. Karkkipäivä, kuten Kari sanoi. Pientä, mutta hyvää jännitystä oli havaittavissa jo aamulla, kun joukkueemme kokoontui viimeisiin aamutreeneihin ennen kovasti odotettua kamppailua. Junnujen häviön hihapelissä voi varmaankin laittaa tuon jännityksen piikkiin..? Tai sitten ei. Ehkä JE (Junnujen Eliitti) olisi voinut päihittääkin vanhat ilman ei-eliittejä.

(Ei-eliitit, älkää suuttuko, kyseessä oli tietenkin JEGGU JEGGU!)

Illalla sitten viimeinkin tuomarin pilli soi ja ottelu käynnistyi. Molemmat joukkueet puolustivat, hakivat ja hakkasivat palloa hullun lailla, kuin jokainen pallo olisi ollut se viimeinen ja ratkaiseva. Tilanteet vaihtelivat ja pian peliä ratkottiinkin jo viidennessä erässä. Me kuitenkin pääsimme lopulta juhlimaan tiukan ja vaiherikkaan ottelun voittoa, JEE! Beziers joutui pettyneenä pakkaamaan tavaransa ja palaamaan takaisin Ranskaan. Täytyy kuitenkin muistaa etteivät he ole vielä hävinneet mitään, emmekä me ole voittaneet mitään, kamppailu on vielä pahasti kesken. Eli, kun matkamme käy kohti Ranskaa maanantaiaamuna klo 04.00, lähdemme taistelemaan voitosta hurrrjan, eiku hirrrveen kovasti! Nyt muuten iski se nälkä, AA! Nimittäin ranskalaisnälkä (onneksi Burger King helpottaa pahinta nälkää matkan varrella)..

Noora #4