Joko taas on tiistai?

Ja niin meni yksi viikko TAAS. Tuntuu ihan hassulta, miten nopeasti aika menee ja kohta on jo joulu (joka on ihan lempiaikojani vuodesta). Meillä alkoi koeviikko keskiviikkona ja päässäni ovatkin pyörineet EU:n toimielimet ja tangenttiyhtälöt, mutta myös hyvät reenit viimeviikolta ovat mielessä.

Lauantain naispalloilupäivä oli mielestäni todella onnistunut tapahtuma. Varsinkin kun me molemmat salolaisjoukkueet otimme otteluistamme voitot! Harmi vain, että junnut hävisivät aamun hihapelin… Lisää tämän kaltaisia tapahtumia voisi järjestää tulevaisuudessakin. Erityiskiitokset Hairlekiinin tytöille, jotka taikoivat meille erilaisia lettejä lauantain peliä varten.

Tiesimme jo ennen lauantain peliä, että vastustajalla on tilastojen kärkinimiä ja nousijajoukkueella on hyvä alkukausi takana. Ehjällä pelillä saimme kuitenkin Nurmon kuriin ja voiton suoraan erin 3-0.

Joukkueena taisimme kuitenkin jäädä torjunnoissa kakkoseksi Janne Harjulle, joka pitkällä erätauolla puki kypärän päähän ja löysi paikkansa salibandymaalista.

Lauantain pelin jälkeen olikin aika alkaa valmistautua seuraavan päivän peliin Elenia-areenalla. Sunnuntaina aamulla perinteiset aamutreenit ja lähtö päivällä kohti Elenia Areena Autokeitaan kautta.

Peli oli edestakaista, mutta viidennessä erässä HPK löysi joukkueena oikean vaihteen ja juhli pelin päätyttyä voittoa. Pelin jälkeen bussilla takaisin Saloon ja kotimatkalla pystyikin taas keskittymään koulujuttuihin jos vain osasi suodattaa takapenkin jutut.

Tuplaviikonlopun jälkeen maanantai oli meillä vapaapäivä ja tiistaina jatketaan taas työntekoa.

Seuraava kotipelihän meillä on 5.12. ja vastaan asettuu LP-Vampula. Nähdään Salohallilla!

Ai niin: muistakaa, että kuukausi vaihtuu perjantaina, joten kipin kapin ostamaan joulukalenterit, jos niitä ei vielä ole! Minä itse suosittelen suklaakalenteria.

Saana