Jännittävä välieräsarja jatkuu maanantaina Salossa

LP Viestin ja OrPon kuuma välieräsarja jatkuu maanantaina Salohallissa. Panokset ovat jälleen kovat, sillä ottelun voittaja saa finaalipaikan katkolle keskiviikkona Orivedellä.

Otteluiden ratkaisuroolissa on ollut joukkueiden syöttöpeli. Torstain ottelussa Viestin syöttö oli tehotonta ja se mahdollisti OrPon hyvän pelinpyörittämisen. Myös lauantaina salolaisten syöttöpeli yskähteli ottelun alussa, mutta palasi uomiinsa ottelun edetessä.

LP Viestin paras pisteidentekijä pudotuspeleissä on ollut Kertu Laak. Myös Lena Prokopenko esitti vahvaa hyökkäyspeliä lauantain ottelussa. Anna Czakan on pelannut pudotuspelit tasaisen varmasti ja hän on edelleen pudotuspelien tehokkain hyökkääjä. Hillaelina Hämäläinen pitää yhä vastaanottotilaston kärkipaikkaa.

OrPon joukkueen hahmo on välierissä ollut Erica Handley. Taitava passari on pyörittänyt peliä rohkeasti, hyökännyt itsekin hanakasti ja syöttänyt tehokkaasti. Tiana Dockery on ollut OrPon tulivoimaisin hyökkääjä, mutta hän on saanut tukea myös Nelli Rantaselta ja Shannon Duganilta. OrPo napsi peräti kuusitoista torjuntaa välieräavauksessa, mutta lauantaina torjunnat jäivät kahteen Viestin parantaessa erityisesti vastaanottoaan.

Huimaa taistelua luvassa jälleen maanantaina – kumpi joukkueista saa finaalipaikan katkolle?

Kolmas välierä LP Viesti – OrPo 25.3. klo 18:30 Salohallissa