It’s life

Hei kaikille, tässä on ensimmäinen blogini koskaan.

Tällä viikolla tapahtui paljon mielenkiintoisia asioita, sekä hyvässä että pahassa.

Maanantaina menimme Tomin kanssa hakemaan Israelin suurlähetystöstä Helsingistä minulle viisumia. Otin kaikki pyydetyt dokumentit mukaan, mutta pelkäsin kuitenkin, ettei viisumin hakeminen ole helppoa. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja suurlähetystön väki oli ystävällistä. Nyt minulla on viisumi kunnossa ja pääsen matkustamaan joukkueen kanssa Haifaan.

Maanantai jatkui mielenkiintoisena vielä Helsingin reissun jälkeenkin. Kun tulimme takaisin, menin Salohallille, jossa oli joukkueen kalenterikuvaukset. Kaikki tytöt olivat niin kauniita, kuin valokuvamalleja.

Tiistaina alkoi sitten se synkempi jakso viikosta: loukkasin käteni treeneissä. Torjuntatilanteessa sormi vääntyi ja se oli todella kipeä.

Torstaina minä ja Tomi menimme käymään lääkärillä Turussa. Siellä otettiin ensin kuvat ja lääkäri kyseli ja tutki käteni. Tämän jälkeen jouduimme vielä odottamaan useamman tunnin diagnoosia. Peukalo teipattiin ja noin viikon kuluttua tiedämme leikataanko sormi. Haluankin kiittää kaikkia ihmisiä, jotka ovat auttaneet ja kyselleet vointiani ja toivottaneet onnea, että sormi parantuisi ilman leikkausta.

Lauantaina olimme Lenan kanssa katsomassa Huittisissa LP-Vampulan ja WoVon välistä peliä. Se oli ensimmäinen kerta kun olin siellä vain katsomassa peliä ja oli mukava nähdä vanhoja tuttuja viime kaudelta.

Sunnuntaina oli peli WoVoa vastaan. Ei ollut helppoa vain katsoa peliä päädystä. Pelaajat ja valmentajat hoitivat kuitenkin hienosti pelin ja saimme tiukkojen vaiheiden jälkeen hienon 3-0 voiton.

Nyt kaikki ajatukseni ovat jo keskiviikon pelissä Israelissa. Toivottakaa meille onnea peliin.

Nähdään taas seuraavassa pelissä Salohallilla ensi sunnuntaina.

#11 Tanja