Hymy herkässä

«Juokse, juokse, kyllä sä ne muut voitat«, kuului puistossa pikkutytön suusta, kun jono pitkiä tyttöjä viiletti ohi. Jonon viimeinen mustassa paidassa numerolla 3 hymyilee tytölle, nostaa peukun pystyyn ja juoksee loppuun. Hymy on herkässä muutenkin!

LP Viestin treenit ovat jo kovassa tahdissa menossa. Porukasta löytyy junnuja, the.nro.3, junnuja, Kari, Tole, pikkunen (Anssi), junnuja, Häkkistäki näkee ja sitte Ilpo, joka kuulemma on treeneissä alempana ku Anssi (kuka kertois, onko se sitte mahdollista?). Kassu on kans ilmestyny… kerran pari. Ja viime viikolla toivotettiin tervetulleeksi joukkueen viralliset uudet JUNNUT!!! Lääkelaukku, ei tule ikävä, kaikella rakkaudella.

Viestin junnupainotteiset treenit on siis käynnissä (sitähän tuntee ittensä jo vanhaksXD). Treeneissä, missä oon nyt ollu mukana, on loistava meininki! Lahjakkaita junioreita Salossa kyllä on:) Maltan tuskin oottaa että pääsen huomenna treeneihin (ihan oikeesti. ihmettelen itsekkinXD)

Uudelle fysiikkavalmentajalle, Tuomas Sallisellekkin näin ollen tervetuloa Viestiin. Hän on vastuussa siitä, jos en mahdu Salohallin ovista sisään kauden alussa, tai jos Salohalliin pitää hankkia enemmän levypainoja! Aion viedä LP Viestin voimapesäkkeen tittelin Siniltä! Ja kun näin titteleihin päästiin, niin Kassultakin meinaan tittelit viedä!! (tämä oli varoitus Kassulle!)

Lauantaina Saloon kokoontui taas perhe, family viesti. Vappu, Hiltsu, Kassu, Sini, Sara ja minä käytiin kukittamassa (vai rahoittamassa) Heidi ja Johnu lukiosta pääsyn kunniaksi. Myös uudet tytöt, Mira ja Iida lopettivat lusimisen. Onnea kaikille neljälle valkolakin johdosta!!

ALSO, I WANNA CONGRATULATE OUR ONE AND ONLY BEAUTIFUL BRIDE DUDA ON HER WEDDING! YOU SHOULD HAVE GREAT LIFE AND HAPPY MARRIAGE. I MISS YOU, SEE YOU SOON!?

Junnujen eliitti on näin uuden kauden alussa hajonnut. Miten me nyt vanhoja vastustetaan hihapelissä? Noora on jäljellä, mutta Vappu lähti ja jäsenyyden ansainnut Sarakin. Minä lupaan tehdä kovan paluun junnujen eliittiin, mutta muut – nyt on paikka auki!;) Team polvi on nyt kasassa, Mira ja minä täällä parannellaan yhdessä. Iida ja Mira, molemmat Varalan kasvatteina saattavat olla liian kilttejä ansaitakseen paikkansa Varala Devilsissä. Heidät tosiaan oli todella mukava saada tiimiin mukaan, koska myö Nooran kanssa heidät tunnettiin hyvin jo varalan aitojen sisältä:) Ja Iidankin saatii sieltä idästä uudeks murteen sekoittajaks! Nyt meiltä löytyy noMIE, noSIE ja….. noMYö?

Omat fiilikset on korkealla, asenne kohdallaan, meno harkoissa kova, puntilla jopa pelottava ja salohallin parketille kun pääsee niin hymy herkässä! Voitte kaikki kuvitella, kuinka monesti oon miettiny sitä hetkeä, kun pääsen pelikentälle taas. Kuten lupasin. Sama pelaaja ei oo täältä tulossa. Se edellinen pelaaja jäi makaamaan sairaalaan, ja täältä tulee semmonen viestiläinen, että saatte toivottavasti olla ylpeitä kaikki.

Lämmintä kesää kaikille !

#3 Micu

ps. kannattaa varoa jos näkyy leppis liikenteessä!;)