HPK tiukan pelin jälkeen Suomen cupin finaaliin, LP Viestille 1-3 -tappio

Suomen cupin 1. välierä HPK – LP Viesti 3-1 (20-25, 25-22, 25-22, 25-20). HPK finaaliin.

LP Viestiltä kuitenkin hyvä taistelu, niukka tappio. LP Viestin kokoonpanosta olivat kokonaan poissa keskipelaaja Eeva Puukka ja yleispelaaja Ronja Heikkiniemi. Kokoonpanossa Saana LIndgren oli hakkurina ja Kertu Laak yleispelaajan paikalla.

Kommentteja:

Anna Czakan (tehot 17/+12):
– Onnittelut HPK:lle. Ottelu oli voitettavissa, mutta tehtiin liikaa tyhmiä virheitä. Joukkueeseen voi kuitenkin olla erittäin tyytyväinen, loukkaantumistilanteesta huolimatta keskityttiin olennaiseen, keskityttiin omaan peliin. Vastapuolen Daniela öhman (tehot 21/+19) oli kova likka, oli vaikea saada otetta.

Tomi Lemminkäinen:
– Ennen peliä pukuhuoneessa sanottiin, että kentälle pitää jättää kaikki ja se kyllä toteutui. Haastettiin HPK hyvin. Tällä systeemillä pelattiin nyt ensimmäisen kerran, koska Ronja Heikkiniemi oli pois vastaanotosta. HPK:n 11 ässästä huolimatta vastaanotto oli ihan ok, kaksi pelaajaa (Noora Kosonen ja Hillaelina Hämäläinen) hoitelivat puoli kenttää pelaajaa kohti. Tuhlattiin muutama vastapallo ja muutama helppo pallo, näin tasaisessa pelissä niillä oli paljon merkitystä. Myös 4-paikan jatkopalloissa hävittiin, samoin muutamiassa yksi-vastaan-yksi -tilanteissa.

– Duda Rakic ei tietenkään vielä ole parhaassa kunnossa, uskon, että parin kuukauden kuluttua vastustajien pitää torjua häntäkin paremmin. Parempi joukkue meni finaaliin.

Tilastot tässä linkissä.

Salon Seudun Sanomien nettijuttu tässä linkissä.

Lentopalloliiton tiedotuksen raportti pelistä tässä linkissä.

LP Viestin seuraava ottelu on ensi keskiviikkona 10.1. CEV-cupin ratkaiseva toinen osaottelu Kralovo Pole BRNOta vastaan Salohallissa, ottelu käynnistyy klo 19.00. Ensimmäinen osaottelu Brnossa päättyi LP SALOn 0-3 -vierasvoittoon, joten kotiottelussa riittää kaksikin erää jatkopaikkaan.

Kuvagalleria / Tuomas Pelto tässä linkissä.