Hello everybody

The team is very good, the girls can help in any situation, support if somewhere something noy good work. Coaches also help and suggest.

Last weekend our team held training camp in Kisakallio. On Saturday was a game with League-Eura team. We won 4-0, and after the game was water aerobics. It was super:))

And still love the fans.

I want to say thank you for your support and faith in us. I hope we will also continue to please you with our game and victories. Special thanks to the sponsors of the club, who support and help the team.

We wait for you at the games! See you;)

(Vapaa suomennos)

Heippa, nimeni on Anna Lasch ja olen LP Viestin uusi passari. Synnyin Ukrainassa Luganskin kaupungissa ja kaupungin VC Iskra nimisessä joukkueessa myös pelasin seitsemän kautta. Ennen Suomeen tuloani pelasin lisäksi kaksi kautta Kazakstanissa Karaganda VC:ssä.

Suomeen tulin ensimmäisen kerran, kun joukkueeni Karaganda VC osallistui Sorv-Elektro -turnaukseen. Tuolla reissulla myös rakastuin tähän maahan. Suomi on mielestäni kaunis, vihreä ja puhdas. Olin erittäin kiinnostunut täällä pelaamisesta ja nyt kun olen täällä Salossa ja pelaan Lp Viestissä, olen erittäin onnellinen.

Joukkue on erittäin hyvä ja tytöt tukevat joka käänteessä ja auttavat, jos jokin asia ei toimi. Myös valmentajat ovat avuliaita ja antavat neuvoja.

Tämän viikonlopun joukkue vietti leireillen Kisakallion Urheiluopistolla. Lauantaina pelasimme harjoitusottelun LiigaEuraa vastaan ja voitimme 4-0. Pelin jälkeen pääsimme osallistumaan vesiaerobickiin ja se oli superia.

Ja ainiin, fanimme ovat IHANIA!

Haluan kiittää teitä kaikkia tuestanne ja siitä, että uskotte joukkueeseemme. Toivon, että pystymme jatkossakin miellyttämään teitä pelaamisellamme ja mahdollisilla voitoilla. Erityiskiitos kuuluu sponsoreillemme, jotka mahdollistavat joukkueemme olemassaolon tuellaan ja avullaan.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi peleihin! Nähdään! 🙂

Terveisin Anna