Heissan ja terveiset Saksasta !

Maanantaina joukkue kokoontui jälleen Helsinki-Vantaan lentokentällä, mutta tällä kertaa suuntana oli Saksa. Ennen lentokentälle lähtöä kävimme kuitenkin tekemässä puntin, jotta ei voimanpuute pääsisi lisääntymään. Puntti oli hyvä tehdä, sillä Dresdenin hallivuoroista ei ollut varmaa takuuta. Lento meni hyvin, ja pian olimmekin jo Saksan lentokentällä. Vielä oli kuitenkin matkaa jäljellä noin 2,5h bussilla Dresdeniin. Matka sujui kaikin puolin hyvin.

Hotellissa meitä odotti ruoka, mikä oli todella hyvää! Jäätelöäkin pöydästä löytyi, mistä Tuomas nautti muidenkin edestä. Hotelli oli hieno ja aika pian ruokailun jälkeen mentiinkin jo nukkumaan.

Seuraavana aamuna oli taas pienen hikoilun aika. Kävimme vähän juoksemassa ja sitten teimme keskivartaloa ja venyttelimme. Päivällä oli vähän pidempi tauko ruuan ja iltatreenin välissä, joten päätimme käydä kaupungilla kiertelemässä. Paljon aikaa meillä ei ollut, mutta ihan kiva oli käydä tsekkaamassa paikallinen kauppakeskus. Hotellille palattuamme kävimme syömässä, jonka jälkeen meillä oli palaveri tulevasta pelistä. Palaverin jälkeen suuntasimme ensimmäistä kertaa pelihallia kohti iltatreeneihin. Iltatreenit menivät aika tavallisen kaavan mukaan niin kuin peliä edeltävänä päivänä on totuttu tekemään. Treenien jälkeen hotellille syömään, nukkumaan ja odottamaan innolla seuraavan päivän peliä!

Keskiviikkoaamuna treeneissä pelattiin pelipäivään kuuluva hihapeli, minkä junnut voittivat!!! Vihdoin pitkän odotuksen jälkeen koitti pelin aika ! Peli alkoi toivomallamme tavalla, voitimme ensimmäisen erän. Seuraavissa kolmessa erässä emme pystyneet pelaamaan omalla tasollamme, minkä takia hävisimme erät… Peli hävittiin siis 3-1. Iso kiitos kuitenkin fani-porukallemme, jotka jaksoivat kannustaa meitä loppuun asti ! Kaikkia kuitenkin harmitti tappio, mutta ei sitä auta jäädä murehtimaan vaan katse kohti seuraavaa näytönpaikkaa eli 28.1, jolloin Busto Arsizio tulee Saloon. Kotimatka sujui unisesti, mutta hyvin.

Perjantai aamuna Salossa teimme voima harjoituksen. (Itse tein sen illalla, sillä piti välillä koulussakin käydä) Puntin jälkeen meillä olikin luvassa lähes vapaa viikonloppu. Kaikki pääsivät vähän lataamaan akkuja, jotta pääsemme ensi viikolla taas näyttämään mitä osaamme !

-Iida