Heippaheippa!

Allekirjoittaneen lomaileminen (lue: abort the mission pääsykokeisiin lukeminen, keksi kaikkea muuta yleishyödyllistä.) on sujunut hyvin, mutta treenaamista ehti tulla ikävä lyhyessä ajassa. Onneksi ikävään sai pikaisesti helpotusta. Polkaistiin nimittäin Miran ja Iidan kanssa kesätreenit käyntiin ja pallonpyörittelijöitä onkin voinut bongata hallilta jo useamman viikon ajan. Sää on hellinyt, puntit kolisseet ja ehkä se pallokin tässä lähitulevaisuudessa osoittautuu taas pyöreäksi. Enään ei muuten tarvita kolmea likkaa raudan liikuttamiseen, joten tässä mennään hyvällä mallilla kohti seuraavaa kautta! (Ja jännitetään sitä paikkaa Mestarien liigaan!)

Raudasta puhuen, Salohallin punttisalilla on perinteiset punttiliikkeetkin nähty ilmeisesti aivan liian moneen kertaan, sillä useamman pelaajan ohjelmassa on nähty vieraileva ”pääliike”. Tämä liike suoritetaan mieluiten heti ensimmäisessä toistossa, nopeasti, tarkoituksena ottaa osumaa kasvojen tai leuan alueelle. Liikettä seuraa pakonomainen hiljentyminen sekä naaman vääntely. Kovan kisakunnon takia suoritetaan liike tietenkin vain ykkösinä, ja suorituksen jälkeinen kylmähoito varmistaa kunnollisen palautumisen. On se tumma jälki leuassa tai otsassakin tietty komea, pitäähän vähän katu-uskottavuutta olla.

Mustelmat eivät valitettavasti taida vieläkään olla ”in” ylppärimekon kanssa, joten omalta osin tässä on pitänyt vähän varoa sääriä puntilla. Onhan se ihan kivaa, että sisäinen kissaeläin tulee esiin (kun jalat alkavat näyttää leopardikuosisilta), mutta omat ylppärit ovat ihan nurkan takana! Tässä on alkanyt itsekin vähitellen uskoa siihen, että se ois nyt done.

Fiilikset on kyllä hienot. ”On se sun elämä aika huikeeta”. Siis onhan se. Paljon on ehtiny tapahtua vuodessa, elämä se tuppaa aina yllättämään. Ja nyt – on soppari, valkolakki, kesä, kaverit, duuni, uudet haasteet – eli siis yhtä juhlaa. Pakkohan tässä on olla yhtä hymyä.

Ei kun musiikki soimaan ja pyörät pyörimään!

-venla