Eurohuumaa……

Pienen yhteisharjoitteluvapaan jälkeen joukkue kokoontui maanantaina Salohallille ja lajin pariin maanantaina. Oli aistittavissa keskittymistä ja myös odotusta. Tekemisen taso säilyi hyvänä ja ne asiat mitkä täytyikin toimia, niin ne myös toimivat. Painotus totutusti syöttöharjoittelussa.

Ennen treenin alkua kävimme Plazassa kertomassa tunnelmia näin viimeisen Mestarien liigaviikon aluksi.

Tiistaiaamu ja paikkana jo totutusti Gym&Fitness Center. Paikasta on muodostunut meidän pääasiallinen treenipaikkamme voimantreenin osalta. Sieltä löytyy kaikki tarpeellinen ja aikataulu on aina helppo sopia. Ja tietenkin myös erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta lisää viihtyvyyttä.

Iltapäivällä sitten taas pressi kutsui ja paikalla myös ystävällisesti kutsuun vastanneet italialaiset, Valentina Dioufin johdolla.

Iltatreeniä pääsimme sitten toteuttamaan, yhdessä Euroopan parhaassa lentopalloareenassa, Salohallissa. Nyt meno oli jo kovaa peliä ennakoivaa. Lyönnit lähtivät ja lujaa. Palloa puolustettiin todellisella halulla. Loppuun vielä vastaanottoa ja pelipalaveri. Pelipalaverin onnistumiselle luo taas pohjan Virtasen Repan loistava ”skouttaus”. Kiitos Repa.

Jos joku luulee että sitten valkku pääsee kotiin, niin erehtyy. CEV:n edunvalvoja ja tuomarit, tarkastivat pelaajiston oikeellisuuden ja yhteiset käytännöt sovittiin. Yhteinen sävel löytyi helposti ja eikä vähiten Anssin perusteellisen pohjatyön ansiosta. No sitten valkkukin kotiin.

Pelipäivän aamutreeni, hihapeleineen, on jo rutiinia. Kuten perinteinen ”eurocuplounas” kera Toni Flinkin ja Lemminkäisen. Kotiin ja pieni lepo. Kamat kasaan ja hallille.

Poikkeavan paljon oli etukäteisjuttuja. Haastatteluja, VIP käynti ja lopulta sitten itse peli. Se oli PELI. Sen jokainen paikallaolija näki ja aisti. Varmaan myös televisiokin välitti ainakin osan tunnelmasta.

Peli itsellään on käsitelty monessa foorumissa joten se siitä.

Torstain palautumisen kautta, perjantaina jatkuivat rutiinit. Aamulla voimaa ja illalla lajia. Tekeminen joukkueella loistavaa. Niin olihan perjantaissa lisäksi yksi upea tapahtuma . Ronja Heikkiniemi liittyi joukkueeseemme. Tervetuloa Rone.

Lauantai toi tullessaan pelipalaveria ja treeniä. Meno jatkui hyvänä. Sitten viikon viimeinen päivä.

Aamutreeni. Hihapeli. Taisivat taas vanhat voittaa. Mutta sen päivän tärkeimmän pelin eli liigapelin Orpoa vastaan, voitimme me eli koko Team LP Viesti. Eikä ollut eurokrapulaa.

Kari