Eurocup jatkuu

Hyvää iltaa kaikille! Niin päättyi tämä viikko, olen hyvin iloinen, että saimme voitot Slovenian ja Rovaniemen joukkuetta vastaan.

Maanantaina aloimme valmistautumaan peliin Sloveniaa vastaan. Itse peli oli kova, mutta laitoimme kaiken peliin, koska halusimme voittaa ja näyttää hyvän pelin, ja mielestäni me onnistuimme siinä?! Kaikki tytöt mukaan luettuna vaihtopelaajat olivat valmiita menemään kentälle ja taistelemaan jokaisesta pallosta loppuun saakka! Ja minulle ja Lenalla on kannustin voittoon, sillä jos menemme eteenpäin niin me menemme Ukrainaan, ja voimme nähdä siellä ystäviä ja perhettä.

Perjantaista sunnuntaihin pidettiin nuorten turnaus Salohallissa, LP Viestin joukkue oli myyjinä kahviossa. Se oli erittäin mielenkiintoista ja mielestäni ei tullut huono tulos 🙂

Tänään sunnuntaina meidän joukkue pelasi Rovaniemen joukkuetta vastaan. Voitimme 3-0. Ainoastaan minulla ei mennyt hyvin kun selkä loukkaantui. Mutta toivon että kaikki on hyvin!

Huomenna lennämme Sloveniaan vieraspeliin, taistelemme loppuun saakka, ja lupaamme meidän faneille että emme anna periksi.

Kiitos kaikille, jotka tukevat meitä ja auttavat. Hei!

Anna