Euro Cuppia ja Tour De PiPi

Viikko alkoi normisti maanantain treeneillä ja jo kun saapui salille, huomasi toinen toistaan tyytyväisempiä pelaajia. Lauantain hemmotteluilta ja muutenkin vapaa oli tehnyt tehtävänsä ūüôā Micu oli ollut kaikkein rohkein ja räväkin porukasta ja leikkauttanut jopa uuden tukkatyylin itselleen ūüôā Muutkin oli ilmeistä ja jutuista päätellen nauttineet täysin siemauksin vapaasta viikonlopusta ja Headlinen tarjoamista palveluista.

Tiistaina saapui VC Kantin porukka Saloon. Illan aikana ohjelmassa oli mm. avoin lehdistötilaisuus Kauppakeskus Plazassa T Flinkestainin vetämänä, treenit ja myöhään illalla vielä Euro Cuppiin kuuluvat Preliminary ja Technical meetingit. Ne sujuivat hyvässä hengessä yhdessä VC Kantin Staffin, tuomareitten ja Suurvisiirin kanssa. Kaikki asiat saatiin tsekattua ja viikon kohokohta olisi edessä!

Keskiviikkona oli sitten se kuuluisa karkkipäivä, CEV Cupin ensimmäisen kierroksen ratkaiseva peli LP Salo vs. VC Kanti Schaffhausen.

Kovin moni joukkue ei ole voittoa hakenut Salolaisten kotipyhätöstä ja ei se onnistunut Sveitsiläisiltä vielä toisellakaan yrittämällä. Toki tällä kertaa taistelu oli kovaa vaikka sitä ottelun alussa ei osannut välttämättä odottaakaan. Ensimmäinen erä meille 25-11 ja toistakin taisimme johtaa jo 9-0. Vastustaja kuitenkin osoitti kovuutensa ja nousi voittoon toisessa erässä saatuaan hurmoksen päälle. Kolmannessa kuitenkin ratkesi erävoiton ansiosta jatkopaikka CEV Cupissa meille. Ottelu pelattiin kuitenkin tiukasti loppuun ja voitto kotiin numeroin 3-2. LP Salo toista kertaa Euroopan toiseksi kovimmassa seurajoukkuiden kisassa 16 parhaan joukkoon. Hyvä me ūüôā

Matka CEV Cupissa jatkuu 4.12 pelattavalla kotiottelulla. Siinä ottelussa vastassa on sitten jo todella kova porukka. Saksalainen Rote Raben Vilsbiburg, Punaiset Korpit. No, ei me ainakaan väreissä hävitä. Sitä peliä ei kannata jättää väliin.

Torstai oli joukkueella vapaa ja perjantaina alkoi valmistautuminen Tour De PiPiin. Eli ensin lauantaina peli Pihtiputaalla ja sitten sunnuntaina Pieksämäellä. Lauantaiaamuna klo 10:00 bussi starttasi kohti keskisuomea. Kuljettajana oli ensimmäistä kertaa meille muuten tuttu mies LP Viestistä, eli Juha N. Kannustusjoukoista mukana matkassa oli Pena sekä Japi.

Peli Pihtiputaalla alkoi kotijoukkueen vahvalla hallinnalla, erä Plokille peräti 25-17. Meillä taisi ajatukset olla vielä bussissa pelin alussa, kuten Kassu tokaisi. Kun ajatus kirkastui, oli pelikin sitten meidän hallintaa. Voitto lukemin 1-3.

Pelin jälkeen oli aika siirtyä ruokailuun legendaariselle Takkatuvalle, sieltä ei tarvitse nälkäisenä poistua :). Tällä kertaa siellä oli aika kuuluisaa seuraakin, eli itse Paavo M Petäjä, hiihtoliiton kunniapuheenjohtaja. Hän oli myös katsomassa meidän peliä ja kannusti tottakai Putaalaista kotijoukkuetta. Meidän joukkueesta hän oli löytänyt kaksi selvää suosikkia. Numerot 6 ja 12 (Essi ja Duda) olivat vakuuttaneet Paavon vahvasti. Ilmeisesti pelitaidoillaan?? Olihan hänellä myös kaikenlaisia hauskoja tarinoita kansainvälisiltä kisareissuilta. Lahden kisoista kukaan ei halunnut kysellä. Ehtipä siinä tarinoiden ohessa Kari ¬ęhiihtoputki¬ę Raatikainenkin kysellä mahdollisuuksista päästä hiihtämään Sotsin olympialaisten 50km kisaan… Nykyhiihtäjien kunto ei vissiin vakuuta häntä. ūüôā

Yöpyminen oli Jyväskylässä, jossa pidettiin myös aamutreenit. Treenit oli kiven sisässä, Kuokkalan Graniitissa. Melkoisen eksoottinen paikka. Jokunen tonni kiveä louhittu pois että on saatu paikka tehtyä. Myös pakollinen hihapeli oli ohjelmassa, voittajaksi nousi vanhukset jälleen kerran.

PiPi kiertueen toinen peli oli sitten Pieksämäellä, legendaarisella Urkalla. Verkon toisella puolella vastaan asettui myös tuttuja kun Lena Kozyriatska siirtyi viimekauden jälkeen meiltä Pieksun porukkaan. Itse peli oli koko joukkueelta taas vahvaa esitystä, numeroiden ollessa 0-3 meidän eduksi.

Pelin jälkeen oli ruokailu uudessa paikassa meille, eli Ravintola Taicassa. Myös sitä voi suositella kaikille Pieksämäellä vieraileville.

Ainakin Miran Hot Dream oli ilmeistä päätellen todella HOT ūüôā Kotiin ehdittiin jonkinverran maanantain puolella, mutta matka sujui hyvin. Kiitos vielä Juhalle.

Ensiviikolla taas uudet tarinat,

Anssi kiittää ja kuittaa.