ETSINTäKUULUTUS!

Mieshenkilö iältään 52 vuotias, urheilullinen, nuorekas. Pituutta n 180cm, painoa sopivasti. Silmät siniset, nenä normaali, suu sopiva. Hampaat omat (vielä) näkö normaali (myös ulkonäkö). Välillä esiintyy parran kera samoin hiusten?, useimmiten «paljaat posket« ja pää ajeltu…

Puhuessaan saattaa käyttää savolaisia ilmaisuja tai viäntöjä, mutta pyrkii puhumaan myös ymmärrettävää yleiskieltä ja puhuma niinku me salolaise puhuta

.

Pukeutuu yleensä rennon urheilullisesti. Käyttää usein asuja, joissa helposti tunnistettavia logoja kuten LP VIESTI ym mainoslogoja. Tunnistusta helpottaa myös henkilön numerointi ja kyseinen henkilö on numeroitu numerolla 18.

Kantaa usein mukanaan, kaiken muun «henkisen taakan« lisäksi, reppua joka «pikkueteisen kokoinen« ja tässä repussa myös edellä mainitut tunnistuslogot. Repun tarkkaa sisältöä ei pystytä sanomaan, mutta sinne usein «kaikki tahtoo hävitä«, tai «sieltä ei mitään löydä« joten repun tarkoitus ja sisältö on arvoitus myös kantajalleen? Toisinaan tavataan myös kantaen repusta kookkaampaa versiota eli urheilukassia, joka varmasti myös rakas kantajalleen…myös siinä tunnistamista auttavat merkinnät kuten edellä mainittu LP VIESTI!

Joskus harvoin tavataan pukeutuneena henkilölle epätyypilliseen tapaan eli esiintyy joskus jopa puvussa tai muuten ns. «paremmassa asussa«. Tarkentaen vielä, että asu oikeasti tarkoittaa vaikkapa farkkuja ja kauluspaitaa, ei aataminasussa. Edellä mainituissa asuissa ei tunnistuslogoja käytössä, mutta tunnistusta voi helpottaa henkilön muuttunut käytös. Silloin henkilö esiintyy «tosi rentona«, saattaa horjua tai heilua ja intoutua jopa erilaisiin tanssiesityksiin tai muuhun erilaiseen käytökseen. Silloin myös esiintyy «kaikkien kaverina« ja puhe saattaa olla vähemmän ymmärrettävää tai jopa sammaltavaa. Tätä peiteroolia käyttää harvoin.

Henkilön voi kohdata liikkumassa Pahkavuori-Sairaalanmäki välillä, jolloin käyttää kulkuvälineinä omia jalkojaan, joko niillä kävellen tai juoksemalla. Myös sinimusta maastopyörä tai valkoinen Audi tavattu henkilön käytössä. Salohalli tiettävästi paikka, jossa henkilö usein nähty. Siellä esiintynyt «kuin euroopan omistaja tai kylänpäällikkö«. Mielellään esiintyy nuorten tyttöjen/naisten seurassa ja haluaa olla «olevinaan valmentaja«. Näillä naisilla ja tytöillä oletettavasti jonkinlainen yhteys henkilöön , koska käyttävät samoja tunnistuslogoja, numerointia ym kuin kyseisellä henkilölläkin on eli LP VIESTI! Kuin «huumattuina« tekevät ja tottelevat mitä tämä etsintäkuulutettu henkilö heille esittää. Ja noin kerran tai useammin viikossa esittävät suuren yleisön edessä tämän saman «tottelevaisuusnäytelmän«. Usein myös yleisö mukana täydestä sydämestä…Näiden tapahtumien seurauksista etsintäkuulutettu henkilö kommentoi paikallisessa sanomalehdessä, välillä kuvien kera välillä puhuen outoa salakieltä, tämän kyseisen asian tapahtumista.

Tämän kyseisen naisporukan mukana henkilö myös nähty lähtevän jonnekin…kotimaan reissuja eri paikkoihin, toisinaan matkat suuntautuneet jopa ulkomaille .Viimeksi tiettävästi tavattu Tallinan laivaan astumassa?

Henkilö nähty myös arkisin klo 7-15 välillä sairaalanmäellä eli kyseisessä Salon sairaalassa ja tiettävästi siellä esiintyy leikkausyksikössä lääkintävahtimestarina. Tässä roolissa pyrkinyt pysymään eikä ole esiintynyt esimerkiksi valelääkärinä, kirurgina tai gynekologina. Tämä kyseinen yksikkö on kuitenkin toivonut kyseisen henkilön paikallaoloa, mutta joutunut välillä kokemaan «kummalliset katoamiset«. Henkilö tiettävästi on vielä tervetullut palaamaan sinne.

Kyseisen etsintäkuulutetun henkilön tavatessa kannattaa lähestyä rohkeasti ja ystävällisesti. Keskustelun voi aloittaa vaikkapa puhumalla säästä tai urheilusta, esimerkiksi hiihdosta, joka hänelle sydäntä lähellä oleva aihe. Kannattaa välttää kuitenkin aihetta lentopallo, jos halutaan saada henkilö etsintäkuulutuksen laatineen ihmisen luo. Varoen voi keskusteluun lisätä aiheita kuten koti, rauhoittuminen, lepo ja vaimo. Seuraten tarkkaan miten henkilö reagoi. Jos ilmenee jonkinlaista ahdistusta, paniikkia tms. annetaan aikaa ja pyritään mahdollisesti uudelleen kokeilemaan edellä mainittua tekniikkaa. Jos henkilössä havaitaan selvää halua ja intoa näiden sanojen myötä, voidaan hänet palauttaa Pahkavuoreen jossa Majavankadulla odotellaan «jäälleenäkemisen ihanassa toivossa«

Kaivaten, vaimo Paula.