Elämää jälkeen Cupin

Kun oltiin selvitty Cup- finaalista, alkoi taas normaali arki ja joukkueen katse kohdistui keskiviikon vierasotteluun Hämeenlinnassa HPK:ta vastaan. Lisämaustetta tähän 2000 luvun suurten kohtaamiseen toi meidän viimekautinen päävalmentaja T Sarna sekä iskukone M Konecna.

Allekirjoittaneella alkuviikko meni kuitenkin Tampereella työn merkeissä josta tulin siten suoraan Hämeenkaareen muun joukkueen tullessa Salosta vahvistettuna kolmella kovalla PJ:llä (nykyinen PJ, edellinen PJ ja kunnia PJ. Myös seuran sihteeri oli päättänyt lähteä katsomaan peliä.

Ottelu olikin varsin tapahtumarikas. Me voitimme ensin avauserän ja Kerho toisen vaikka meillä olikin jo turvallisen tuntuinen johto (17-22). Kolmas meni taas hiukan selvemmin meille ja neljäs oli alusta loppuun tiukkaa vääntöä. Lopussa jopa tunteet hiukan lämpenivät… Mikä kuitenkin tärkeintä tytöillä riitti pelihuumoria loppuun asti ja sarjataulukkoon napsahti meille kolme todella tärkeää pistettä.

Torstaina oli hyvin ansaittu vapaapäivä lentopallosta, mitä nyt johtoryhmä kokoontui Salohalliin miettimään tulevan kuun tapahtumia. Perjantaina alkoikin sitten valmistautuminen sunnuntaihin ja peliin Viljandia vastaan. Treenit ensin aamulla ja toiset illalla ja siihen päälle vielä video-palaveri.

Lauantaina ohelmassa oli lipunmyyntiä Kauppakeskus Plazassa. Tapahtumassa ehkä tärkeintä olikin lipunmyynnin lisäksi PR-työ jota kaikki joukkueen edustajat johtoryhmä mukaan lukien tekivät.

Sunnuntaina oli sitten taas karkkipäivä ja haussa kolme tärkeää pistettä. Aamutreenit meni tällä kertaa yhdessä Viljandin kanssa. Heillä oli käytössä Salohallin toinen pääty ja meillä toinen. Aina niin tärkeä hihapeli päättyi tällä kertaa junnujen rökäletappioon. Illan pelissä sitten Viljandin tytöt kokivat junnujen kohtalon ja peli päättyi melko selvästi meidän 3-0 voittoon.

Ensiviikolla onkin sitten taas vuorossa kansainvälistä meininkiä kun Slovenialainen Calcit Kamnik saapuu Saloon ja torstaina pelataan ensimmäinen osaottelu pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon Cev Challenge Cupissa.

Joten kaikki kenellä vaan on suinkin mahdollisuus, niin tulkaa kannustamaan meidät voittoon. Näitä pelejä ei kuitenkaan tule kaudessa montaa kappaletta!

Aukki ehkä sanoisi tähän, että vain ja ainoastaan yksi..

Reunanen