Ei kolmea ilman neljättä

LP Viestin kausi 2011-2012 on jälleen saatu voitokkaasti päätökseen. Joukkue otti tuplakultaa kuten kolmena edeltävänäkin kautena. Monelle joukkueen menestystä sivusta seuranneelle tämä neljän kauden kultajuhla tuntuu ehkä helpolta, mutta joukkue, jos kuka, tietää mikä työ on sen takana. Joukkueen menestyminen niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä vaatii monen ihmisen panostuksen, jota ei aina itse pelaajana osaa edes ajatella. Tässä onkin yksi syy LP Viestin kultaisiin kausiin, taustalla on iso ja toimiva organisaatio, joka tekee arvokasta työtä joukkueen eteen. Harmi, että mitaleita oli jaossa vain 22, niitä olisi voinut jakaa monelle muullekin, joka on antanut oman panoksensa joukkueen eteen.

Tämän vuoden finaalisarja oli tiukin, jonka LP Viesti on pelannut. Viimeinen finaalipeli oli osoitus siitä, mitä hurmos saa aikaiseksi; me käänsimme jo lähes hävityn erän itsellemme. Voitto tuntui erityisen makealta myös siksi, että se tapahtui juuri kotiyleisön edessä. Ennätysyleisön joukossa oli varmasti myös jokunen uusi katsoja, joille viimeinen finaalipeli oli positiivinen kokemus. Uskonkin, että taistelevaa joukkuetta tullaan katsomaan sankoin joukoin myös tulevina kausina.

Haluan kiittää omasta ja koko seuran puolesta Salon kaupunkia, sponsoreita, talkooväkeä sekä kaikkia teitä, jotka olette tukeneet ja auttaneet LP Viestiä menestyksen tiellä. Nyt on aika nauttia saavutuksista ja kerätä voimia uusia haasteita varten. Toivotan kaikille hyvää kevättä ja kesää!

LP Viestin kapteeni Riikka Arminen