Cok tesekkurler!

Tässä kuulumisia junnulinjaltakin.

On ihan huippua treenata LP Viestin kanssa, vaikka on nuorempi ja muut ovat kokeneempia pelaaajina. Minulle ainakin tiistai on aina viikon kohokohta, kun pääsen treenaamaan LP Viestin mukana. LP:n treeneissä on niin hyvä tunnelma ja tekemisen taso pysyy aina hyvänä. Itse en ole tosiaan kuin kerran viikossa LP Viestin mukana.

Viime viikon hikoilin Kuortaneen urheiluopistolla maajoukkueleirillä, joten LP:n kuulumisista minulla ei ole ihan ensikäden tietoa ja siksi palaankin ajatuksissani vielä kerran reilun kolmen viikon takaisiin tapahtumiin.

Nimittäin yksi tämän kauden huippuhetkistä minulle on ollut Istanbulin reissu. Pääsin LP Viestin kanssa CEV-cupin peliin Istanbuliin pelaamaan Fenerbahcea vastaan. Oli niin hieno kokemus päästä katsomaan ja kokemaan millaisia ne ulkomaan pelireissut todellisuudessa ovat. Vaikka tappio sieltä tulikin, niin yritettiin joka pallo loppuun asti. Asenne ja tsemppi olivat kohdallaan ja lähdettiin tosissaan haastamaan maailman huippujoukkuetta. Toinen erä päättyi 27-25 ja huomasimme, että kyllä me olemme oikeita asioita tehneet, kun maailman kärki ei sen kauempana ole.

Ainutlaatuinen kokemus ja huippureissu.

Ja muistakaa tulla Salohallille ensi lauantaina 22.2. Ensin klo 12:45 pelataan esiotteluna naisten 2-sarjan ylemmän jatkosarjan ottelu Salon Viesti – Loimaan Jankko ja sen jälkeen klo 15:00 SM-liigan runkosarjan viimeisen kierroksen peli LP Viesti – LP Kangasala.

Kaikki mukaan kannustamaan!

Iida