Belgialaisjoukkue Asterix Avo Volley LP Salon vastustajaksi CEV Cupissa

Belgialaisjoukkue Asterix Avo Volley on LP Salon tuleva vastustaja CEV Cupissa. Joukkue on hallitseva Belgian mestari sekä liigassa että Cupissa ja tilillään sillä on huimat 12 liigamestaruutta ja 15 Cup-mestaruutta. Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen odottaa mielenkiinnolla tulevaa vastustajaa:

– Vastustaja on uusi tuttavuus ja saadaan uusi maa LP Salon vastustajiin. Asterix on vuosittain Belgian kärkipään joukkueita ja vakiojoukkue Europeleissä. Ollaan varmasti haastaja otteluparissa mutta ei myöskään täysin mahdoton vastustaja. Kuusamo sai todeta Belgian tason viime kaudella ja nyt meidän vastus on muutaman pykälän kovempi. Mutta tyytyväinen ollaan arvontatulokseen ja jatkopaikasta lähdetään taistelemaan.

Myös Europelien kokenut konkari Hillaelina Hämäläinen lähtee mielenkiinnolla kohtaamaan belgialaisjoukkueen:

– Itselläni ei mitään tietoa vastustajasta eikä oikein maan liigan tasostakaan. Belgian maajoukkue on pärjännyt hyvin viime vuosina joten olettaa saattaa että kova vastus tulossa. Uskon kuitenkin että jatkomahdollisuudet ovat todella hyvät ja pitääkin olla tavoiteltaessa eurocup menestystä.

Otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella Mestarien liigan kierrosvaiheelta tipahtaneen seuran.

CEV Cupin avauskierroksen ensimmäinen osaottelu pelataan 27.-29. marraskuuta ja toinen ottelu 4.-6. joulukuuta.