Back in business

Raskaan, pelirikkaan syksyn jälkeen oli hyvä päästä kotiin levähtämään joulutauon ajaksi, toki omatoimitreenejä unohtamatta. Loma meni nopeasti ohi ja oli ihanaa viettää aikaa kotona leväten ja jouluruokia syöden. Vaikka joulupukki ei itse paikan päälle ehtinytkään, niin joulun vietto oli kyllä taas yhtä ihanaa kuin aina ennenkin. Tapaninpäivästä lähtien loppuloma menikin yöt valvotessa, kun jääkiekon nuorten MM-kisat starttasivat.

Viime viikolla päästiinkin jo sulattelemaan jouluherkkuja, kun treenit jatkuivat normaalisti joululoman jälkeen. Oli taas mukava nähdä joukkuekavereita ja päästä lentopallon pariin pienen tauon jälkeen. Tänään alkaakin varsinainen arki, kun palataan myös takaisin koulun penkille opiskelemaan.

Tästä on hyvä suunnata kohti kevätkautta ja uusia koitoksia! Pelejä onkin paljon luvassa, kun Akatemia aloittaa kevätkauden kolmella peräkkäisellä tuplaviikolla. Muistakaahan kaikki tulla lauantaina Salohalliin kannustamaan Akatemia voittoon, kun pelaamme kärkiottelun HEL Volleyta vastaan klo 17.00.

Salla