Anniek Siebringin LP Viesti -ura alkoi karanteenitunnelmissa

Anniek Siebringin LP Viesti -ura alkoi karanteenitunnelmissa

Varhain maanantain (10.8.) ensimmäisinä minuutteina Suomeen saapunut LP Viestin yleispelaaja Anniek Siebring (23 v., 180 cm) on viettänyt ensimmäistä Salo-viikkoaan omaehtoisessa koronakaranteenissa. Jos hollantilaisen Anniekin tulo olisi tapahtunut ennen sunnuntain vaihtumista maanantaiksi, karanteenia ei olisi tarvittu. Vain 15 minuuttia maanantain puolelle venyneen tulon takia oli kuitenkin edessä kaksiviikkoinen omaehtoinen karanteeni. Siksi hän ei ole ollut vielä lainkaan mukana muun joukkueen toiminnassa – hän on nähnyt tulevat pelikaverinsa kerran etäältä.

Ensimmäiseen viikkoon on mahtunut kaksi lajitreeniä Salohallissa ja kaksi fysiikkatreeniä ulkona. Näitä täydentävät myös omassa kodissa tehtävät jumpat.

– Ja kaikki koronarajoituksia korostaen, huomauttaa LP Viestin fysiikkavalmentaja Ville Salmi, joka on vetänyt kaksi ulkotreeniä Anniekin kanssa.

Esimerkiksi perjantain (14.8.) treenissä päävalmentaja Tomi Lemminkäinen harjoitti Anniekin vastaanottoa, puolustuspelaamista, torjuntaa ja syöttöä.

Kuvat: Ilpo Määttänen

Ja miten lajitreeni korona-aikana päättyy: pelaaja puhdistaa käytössä olleet parikymmentä palloa desinfiointiaineella ja nuo pallot ovat vain hänen käytössään seuraavassakin harjoituksessa.