All day, All night…

Perjantain ottelu oli odotettu pitkältä tuntuneen ottelutauon jälkeen. Vielä kun edellinen viikonloppu meni Kisakalliossa uurastaessa, olimme valmiita kolmanteen mestaruusliigakamppailuumme. Erityisen hienolta tuntui palata pelitunnelmiin, kun Salohalli täyttyi yli 1200 katsojasta. Kiitos siitä teille! Vaikka lukemat olivatkin puhtaat 3-0, ei voitto ole itsestäänselvyys. Teidän panoksenne avulla työmme helpottuu ja pelaaminenkin sujuu paremmin. Onnistumisista ja voitoista on mukavampi nauttia yhdessä!

Samaisessa ottelussa sai tulikasteensa myös meidän Heidi, joka suoriutuikin tehtävästä Óehjin ripsin ja kynsinÓ… 😉 Hyvä ripsi!!

Sunnuntain cupin ottelussa kaatui Pislaploki. Hyvällä syöttöpelillä saimme ottelun nimiimme 3-0.

Viime viikonlopun reissumme kohti Pihtipudasta sai alkunsa kaikkien suunnistaessa bussiin lauantain aamuhämärissä. Kuuden pisteen lisäksi sakkokassamme saldo sai huomattavaa parannusta viikonlopun aikana. Tuntui siltä, että niitä sakkoja oli helpompi napsia kuin torjuntoja pelissä. Tietenkin pitää hyväksyä se tosiasia, etteivät kaikki osa-alueet voi toimia täydellisesti yhtäaikaa… Muutoksia viikonloppuun toi myös pienet loukkaantumiset. Sini oli syrjässä polvikivun vuoksi ja Kassu paranteli selkäänsä. Nyt oli siis Micun ja Nooran aika päästä todella näyttämään osaamistaan ja he myös täyttivät hienosti paikkansa. Hyvä Varalan tytöt!! ?

Ensimmäisessä vieraspelissä Plokia vastaan alku oli haparointia, mutta hyvien syöttövuorojen avulla voitimme ensimmäisen erän tiukasti 25-22. Tämän jälkeen oli helpompi lähteä kasaamaan omaa peliä, joka lopulta alkoi luistaa ja toinen vierasvoitto tuli lukemin 3-0. Sunnuntain peli Pieksämäellä oli samankaltainen. Lisäsimme vaikeusastetta tekemällä omien pisteiden lisäksi myös vastustajan pisteitä. Pieksämäki painosti hyvin, mutta lopulta tiukan väännön jälkeen kolme sarjapistettä tuli meille tuloksella 3-1. Voitto on aina voitto ja tästä on hyvä jatkaa yhteispelin hiomista.Viikonlopun katkerin tappio koettiin sunnuntaiaamuna junnut vs mammat Ðhihapelissä, jossa tällä kertaa kokemus oli valttia. (Edellinen kamppailu päättyi junnuille 10-4)

Tuleva viikko tuo tullessaan lisää pelejä, lisää iskuja vasten kasvoja ja toivottavasti ei enempää menetyksiä pelaajaluetteloon… Unohtamatta muita joukkueen eteen työskenteleviä henkilöitä!

Viikon kunniamaininnan saa ehdottomasti Auno, joka on ollut liekeissä treeneissä sekä niiden ulkopuolella. Hän nousi ehdottomasti joukkueensisäisen torjuntatilaston kärkeen torjunnoilla, joita on enemmän kuin Kassulla ja Dudalla yhteensä. (Huulirasvojen jakelu ym. lahjominen saattoi vaikuttaa valintaan) 🙂

Tällä viikolla on siis cupin toinen ottelu Pihtiputaalla keskiviikkona ja kotikamppailu tv-pelissä HPK:ta vastaan sunnuntaina. Toivottavasti kaikki lentopallon ystävät ikään katsomatta, löytäsivät tiensä Salohalliin (tai muuten vaan eksyisivät sinne) 6.11 klo 18.30! Teitä tarvitaan, jotta tästäkin ottelusta saataisiin yhtä voitokas kuin aiemmista peleistä! Tervetuloa 🙂

Vappu #13