Akatemialle tappio Hurmosta vastaan 1-sarjan välierässä

LP Viesti Akatemia hävisi 1-sarjan ensimmäisen välierän Joensuussa Karelian Hurmosta vastaan luvuin 3-0 (25-23, 25-17, 25-19). Näin ollen Akatemia tarvitsee voiton toisesta välieräottelusta sekä kultaisesta erästä päästäkseen 1-sarjan finaaliin. Toinen ratkaiseva välieräottelu pelataan sunnuntaina Salohallissa klo 17.

Joensuun hallissa riitti tunnelmaa, kun lähes 250 ihmistä oli saapunut paikalle kannustamaan kotijoukkuetta. Arita Ternava palkittiin Akatemian parhaana pelaajana ja Karelian Hurmoksesta palkinnon sai Hanna Härkänen.

-Harmittaa, sillä kropassa oli hyvä olo pitkän matkustuksen jälkeen ja oli kiva pelata. Joukkue olisi ollut voitettavissa, mutta emme olleet tänään tarpeeksi kovia ratkaisupaikoissa, kertoi Tuuli Kukkonen ottelun jälkeen.

-Tasainen ottelu lukemista huolimatta. Ensimmäistä erää hallitsimme ja se olisi pitänyt voittaa, mutta lopussa tuli muutama huolimaton virhe. Toisessa erässä vastaanottomme petti ja sitä kautta hyökkäyksemme tippui. Kolmannessa erässä osui myös heikompi vaihe, jolloin teimme omia virheitä. Hurmos on kokenut ja rutinoitunut joukkue ja odotin, että he olisivat olleet kotisalissaan vieläkin kovempia. Olen kuitenkin tyytyväinen esitykseemme. Arita Ternava pelasi hyvän ottelun etenkin hyökkäyspäässä ja Saana Lindgrenkin aloitti hyvin pelin, mutta tehot hieman tippuivat. Huomenna, kun saamme kotisalissa lisää tehoa syöttöön ja heikommat vaiheet pois, niin varmasti hyvä tulee, summasi päävalmentaja Janne Harju ottelun jälkeen.

1-sarjan toinen välierä LP Viesti – Karelian Hurmos sunnuntaina 24.3. klo 17 Salohallissa

 

Ottelun tilastot: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/ottelu.php?otteluid=261740

Joukkueiden parhaat pelaajat Arita Ternava ja Hanna Härkänen