Akatemia taisteli voiton Kuortaneesta

LP Viesti Akatemia jatkoi voittoputkeaan, kun torstai-illan kotiottelussa kaatui tällä kertaa Kuortane. Ottelu oli melko tasainen, mutta Akatemia puristi voitot erien lopuissa. Ottelu päättyi 3-0 (25-21, 25-21, 30-28).

Kotijoukkueen tehokkain oli Arita Ternava komealla pistesaldolla 19/+8. Kuortaneen joukkueesta korkeimmat pisteet tehtaili Jemina Jaarni 15/+7.

-Täytyy olla tyytyväinen puhtaaseen 3-0 voittoon. Peli ei ollut tämän kauden korkeatasoisinta, mutta teimme vähemmän virheitä mitä vastustaja ja se riitti voittoon. Kuortaneella oli muutama eräpallo kolmannessa erässä, mutta heräsimme pelaamaan ja saimme pelin poikki kolmessa erässä. Torjunta toimi tänään melko mukavasti ja syötöllä saimme vastustajan vastaanottoa rikki, vaikka suoria pisteitä ei niin paljon tullutkaan. Arita Ternava pelasi tänään rohkeasti ratkaisupaikoissa. Kolmannessa erässä kokeilimme myös Pilvi Kettusta hakkurin paikalla – halusimme nähdä miten kolmen keskipelaajan systeemi toimii, päävalmentaja Janne Harju kertoi ottelun jälkeen.

Runkosarjan voiton jo varmistanut Akatemia pelaa viimeisen ottelunsa ennen pudotuspelejä sunnuntaina 10. maaliskuuta Iskun vieraana.

 

LP Viesti Akatemia – Kuortane 3-0 (25-21, 25-21, 30-28)

LP Viesti Akatemia: Arita Ternava 19/+8, Saana Lindgren 11/+7, Netta Laaksonen 6/+4

Kuortane: Jemina Jaarni 15/+7, Jessica Mursula 11/+7, Linnea Kuusela 9/0