Akatemia rynnisti välieriin

LP Viesti Akatemia eteni 1-sarjan välieriin voittamalla Joen Jujun puolivälierissä otteluin 2-0. Sunnuntain ottelussa joensuulaiset taipuivat erin 3-1 (29-27, 21-25, 25-19, 26-24). Välierissä vastaan asettuu toinen joensuulaisjoukkue Karelian Hurmos. Aikataulut välieriin selviävät myöhemmin.

Vastustaja Joen Juju tarjosi tasaisen ottelusarjan, eikä se päästänyt kotijoukkuetta helpolla sunnuntain pelissäkään. Vastustajista parhaana pelaajana palkittiin Anna Yefremenko. Kotijoukkueelta palkinnon pokkasi Netta Laaksonen

-Hienoa, että pääsimme jatkoon, mutta kaikkiin pelin osa-alueisiin ei voi olla tyytyväinen. Teimme 23 hyökkäysvirhettä, eli käytännössä lahjoitimme vastustajalle yhden erän pelkästään hyökkäysvirheillämme. Lisäksi ykköspaikan puolustuksemme oli tänään todella heikkoa. Vastaanoton kanssa olimme kahdessa ensimmäisessä erässä vaikeuksissa, mutta se parani pitkän tauon jälkeen ja sen kautta saimme käytettyä keskipeliäkin enemmän. Syöttö toimi tänään hyvin – saimme sen kautta paljon suoria pisteitä sekä irti olevia nostoja. Netta Laaksonen pelasi hyökkäyspuolella hyvin ja Ada Vikstedt esiintyi pirteästi etenkin torjuntapuolella, kertasi Janne Harju sunnuntain ottelua.

LP Viesti Akatemia – Joen Juju 3-1 (29-27, 21-25, 25-19, 26-24)

LP Viesti Akatemia: Netta Laaksonen 22/+15, Tuuli Kukkonen 15/+6, Ada Vikstedt 9/+5

Joen Juju: Anna Yefremenko 25/+16, Sini Kesänen 12/-4, Viivi Huovinen 10/+8

Joukkueiden parhaat pelaajat Anna Yefremenko ja Netta Laaksonen. Palkinnot tarjosi R-kioski Linjuri