Ainutlaatuisia kokemuksia

LP Viestin maaliskuun blogit avaa tällä palstalla ensikertalainen, juuri viime viikolla 17 vuotta täyttänyt yleispelaaja Netta Laaksonen. LP Viesti on toki ollut hänelle tuttu jo viime kesästä, mutta tällä kaudella hän päässyt treenien lisäksi jo mukaan myös Mestaruusliigan otteluihin.

Moi!

Tämä on ensimmäinen blogini ja ajattelin kertoa tässä fiiliksiäni siitä, kun pääsin LP Viestin mukaan kesken kauden.

Vuodenvaihteeseen saakka treenasin Salon Viestin naisten 1-sarjajoukkueen mukana, kunnes Tomi (Lemminkäinen) pyysi minua mukaan heidän treeneihinsä. Monet pelaajat olivatkin jo tuttuja, koska treenasin LP Viestin mukana jo viime kesänä ja koko joukkue ottikin minut hyvin mukaan.

Treenaaminen LP Viestin mukana on motivoivaa ja on ollut mahtavaa päästä mukaan näin kovatasoisen joukkueen harjoituksiin. Treeneissä on myös ollut huippua oppia kokeneemmilta pelaajilta uusia asioita.

Ainutlaatuisia kokemuksia ovat myös olleet ensimmäiset liigapelini, jotka olen saanut olla LP Viestin mukana. Pelit olivat omalla kohdallani jännittäviä ja hieman erilaisia kuin ykkössarjan pelit, sillä taso on aika paljon kovempi ja tunnelma halleissa on ollut aivan erilainen.

Seuraava LP Viestin peli onkin jo perjantaina Salohallissa, silloin vastaan asettuu LP-Vampula. Tämä ottelu onkin jo puolivälierien avausottelu.

Toivotan kaikille aurinkoista kevään odotusta ja toivottavasti nähdään Salohallilla!

– Netta