A-tytöt nousivat A-pooliin

A-tytöt nousivat A-pooliin

LP Viestin A-tyttöjen turnaus eilen lauantaina Salohallissa ei olisi voinut paremmin sujua: kaikista kolmesta pelistä voitto ja nousu A-pooliin. Tämä tarkoittaa, että tässä vaiheessa kautta joukkue on neljän parhaan joukossa ja tavoittelee lopputurnauspaikkaa hyvistä asetelmista.

Ensimmäisessä ottelussa LP Viestin A-tytöt kukistivat tiukasti Soinin Tiikerit, kolmas erä meni jatkopalloille 16-14. Päävalmentaja Tapio Alapurasen mukaan ottelu oli ehkä luonnollisestikin yhtä ylä- ja alamäkeä, josta onneksi joukkue puristi voiton.

Toisessa ottelussa Vilppulan Tähteä vastaan LP Viestin pelissä alkoi löytyä tasaisuutta sekä kurinalaisuutta joukkuepelaamiseen. Jos jollain ei sujunut, toinen pelaaja korjasi tilannetta. Voitto LP Viestille selkeähkösti 2-0.

Päivän viimeinen peli Naarasleijonia vastaan meni myös kolmeen erään. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue teki paljon syöttövirheitä, mutta toisessa erässä peli kääntyi salolaisille. Kolmannessa erässä tytöt pitivät voittovireen yllä ja veivät sen 15-12.

Valmentajat Alapuranen ja Marko Himanen arvioivat, että turnaus ja pelien taso olivat oikein sopivat kehittämään ja haastamaan pelaajia.

Hienoa A-tytöt!

Kaikki tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2019n&sarja=TA&lohko=37