3-0 voitto Hämeenlinnan lentopallokerhosta

LP Viesti jatkoi harjoitusotteluitaan hallitsevaa Suomen mestaria Hämeenlinnan lentopallokerhoa vastaan. Ottelu päättyi kotijoukkueen 3-0 voittoon (25-17, 28-26, 25-14). Ensimmäistä erää pelattiin melko tasaisissa merkeissä aina 16 pisteeseen asti, mutta lopulta kotijoukkue eteni selkeään erävoittoon. Toinen erä alkoi LP Viestiltä murskaavasti, ja taululla oli nopeasti jo luvut 8-0. Hämeenlinna kuitenkin piristyi vaisun alun jälkeen ja tasoitti tilanteessa 16-16. Loppuerä edettiin hyvin tasaisissa merkeissä ja kotijoukkue selvitti kaksi Hämeenlinnan eräpalloa ja vei erän lopulta 28-26. Kolmanteen erään molemmat joukkueet vaihtoivat hieman kokoonpanojaan ja kotijoukkue vei erän ja koko ottelun selkeästi 3-0

– Voitto lämmittää, mutta peliesitykseen jäi paljon parantamista. Kahden ensimmäisen erän alut olivat hyviä, mutta sitten oli huonoa pelaamista, varsinkin toisessa erässä. Toisen erän tasosta kertoo paljon se, että voitetaan erä olemalla vain yhden pisteen plussalla. Kolmas erä oli hyvää peliä pääasiassa A-tyttöjoukkueella, kommentoi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LP Viestin harjoitusottelut jatkuvat heti lauantaina, kun OP Lounaismaa -turnauksessa vastaan asettuvat LP Kangasala ja LP-Vampula.

– Huomenna on kova päivä edessä, kun A-tytöillä on turnaus ja kaksi peliä OP Lounaismaa -turnauksessa. Tärkeintä meille on parantaa omaa peliä ja saada kaikille riittävästi peliaikaa ja myös lepoa. Kangasala on ollut hyvässä vireessä treenipeleissä ja samoin myös LP-Vampula on ollut hyvä.

 

Parhaat pisteet, LP Viesti:

Kertu Laak 11/+9

Anna Czakan 11/+9

Saana Lindgren 7/+6

Tuuli Kukkonen 6/+5

 

Hämeenlinna:

Suvi Kokkonen 9/+1

Kayla Principato 8/+1

Ronja Heikkiniemi 8/0

Laura Laukkanen 7/+1