A-tyttöjen SM-mitalit ratkaistaan Salossa viikonloppuna

A-tyttöjen SM-mitalit ratkaistaan tulevana viikonloppuna 27.-28.4. Salossa. Lauantaina pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa ja sunnuntaina pelataan välierät sekä kaikki sijoitusottelut. A-tyttöjen SM-finaalijoukkueet ovat Liedon Parma, Maskun Kataja, Naarasleijonat, Nurmon Jymy/TR, Rantaperkiön Isku, Woman Volley, Ylöjärven Ryhti ja LP Viesti. Finaalien peliareenat ovat Salon Urheilutalo ja Hermannin koulu.

-Erittäin tasainen turnaus tulossa. Hyviä pelaajia löytyy joka joukkueesta niin liigatasolta, 1-sarjasta kuin nuorten maajoukkueestakin. Vaikea sanoa, onko turnauksessa yksittäistä mestarisuosikkia, sillä mielestäni noin 5-6 joukkueella on mahdollisuus kamppailla mestaruudesta. Oman joukkueen tilanne on erittäin hyvä ja olemme päässeet harjoittelemaan täydellä kokoonpanolla. Tavoitteenamme on, että pelaamme kaikki ottelumme Urheilutalolla, eli pääsemme alkulohkosta kahden parhaan joukkoon ja pelaamme välierissä sunnuntaina. Mitali on tavoitteenamme, mutta se on kovan työn takana, kun kyseessä on näin kovatasoinen turnaus. Toivottavasti salolaiset lentopallon ystävät löytävät vielä kerran tiensä katsomoon – pelaajat saavat varmasti lisäenergiaa yleisön kannustuksesta, kertoi päävalmentaja Janne Harju.

-Kausi alkaa olla jo ihan loppusuoralla ja enää vain pari treeniä jäljellä ennen viikonlopun turnausta. Fiilikset ovat todella hyvät ja odottavaiset, sillä on mahtavaa päästä päättämään kausi Salossa A-tyttöjen finaaleilla. Turnauksesta tulee varmasti todella tasainen, joten tiukkoja pelejä on luvassa, ennakoi joukkueen kapteeni Netta Laaksonen.