SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Taisteleva OrPo piti kaikki pisteet kotonaan - Noora Kososella työteliäs juhlaottelu
 

Taisteleva OrPo piti kaikki pisteet kotonaan - Noora Kososella työteliäs juhlaottelu

LP Viestin kauden ensimmäinen Orivesi-vierailu sujui mollivoittoisesti. Oriveden Ponnistus paransi omaa peliään edellisiin otteluihinsa verrattuna - LP Viesti ei puolestaan pystynyt samaan esitykseen kuin keskiviikkona Hämeenlinnassa. Tällä taustalla 3-0 -lopputulosta ei voinut pitää edes yllättävänä. Samalla orivesiläisten voitto tiivisti kamppailua Mestaruusliigan kärkikvartetissa ihan runkosarjan voittoon saakka.

Lähi-Tapiola pisteet jäivät kaikki kotijoukkueelle, LP Viestin parhaana palkittiin keskipelaaja Anna Czakan.

Mestaruusliigan nettisivujen raportti tässä linkissä

Ottelun tilastot, linkki on tässä.

Salon Seudun Sanomien nettijuttu ottelusta tässä linkissä

LP Viestin joukkue saa pelien osalta vetää viikon henkeä. Viikon kuluttua onkin suuri juhlapäivä: kakkua, kahvia, Menneitten Tähtien lentopalloa ja Mestaruusliigan ottelu LP-Vampulaa vastaan. Koko lentopallopäivä kympillä!

Illalla lisäksi iltajuhla Astrum-Keskuksessa - iloista illanviettoa hyvässä seurassa hyvän ruuan parissa.

LP Viesti 4 Noora Kosonen_pusu pallolle.jpg

Noora Kososen menestyksekkään uran 200. liigaottelu oli työteliäs: 51 vastaanottosuoritusta, joista hän selviytyi 45%:n tehoin ja 20 hyökkäyssuoritusta, joissa teholukema oli sama. Lisäksi tilastohistoriaan merkittiin vielä 2 torjuntapistettä ja 12 syöttöä, joista yhdellä tuli ässäpiste. Noora Kosonen on pelannut koko liigauransa LP Viestissä kaudesta 2011-12 alkaen ja se on tuottanut KLP-86 Kerimäen kasvatille mitalisarjat 5+1+0 Mestaruusliigassa ja 4+2 Suomen cupissa. Ja kaiken päälle komeat 54 maajoukkuepeliä. Onnea Noora!

Mestaruusliiga_tilanne20012018jälkeen.JPG

Mestaruusliigan kärkikvartetti on poikkeuksellisen tasainen - eikä viidentenä oleva LiigaPlokikaan ole kaukana "kyttäämässä" kärjen takana. Lisäksi joukkueilla on vielä pelaamatta 11 keskinäistä ottelua:

OrPo - Pölkky

LiigaPloki - Pölkky

Pölkky - LP Viesti

OrPo - HPK

Pölkky - HPK

LiigaPloki - OrPo

LP Viesti - LiigaPloki

LP Viesti - LiigaPloki

OrPo - LP Viesti

Pölkky - LP Viesti

HPK - LiigaPloki

.

Vahvasti kotonaan esiintyvälle OrPolle ohjelma on "suosiollisin", HPK:lla on keskinäisistä peleistä vain yksi kotiareenalla, Plokilla puolestaan vain kaksi vierasmatkaa, koska molemmat LP Viesti -ottelut pelataan saman Salon vierailun aikana. Tätä voisi luonnehtia mielenkiintoiseksi!

LPVIEST10_juhlaottelupäivä_27012018.JPG

LP Viesti 10 vuotta_iltajuhla.JPG

Julkaistu: 20.1.2018 10:57

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti