SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti tänään Hämeenlinnaan - Netta Laaksonen mukaan kokoonpanoon
 

LP Viesti tänään Hämeenlinnaan - Netta Laaksonen mukaan kokoonpanoon

LP Viesti matkustaa tänään keskiviikkona seuraavaan Mestaruusliigan vierasotteluun, kohteena on Hämeenlinna ja verkon toiselle puolelle asettuu HPK. Salolaisilla on mukanaan myös yksi uusi pelaaja Salon Viestin 1-sarjajoukkueesta, Netta Laaksonen.

LP Viestin vakiokokoonpanosta ovat Hämeenlinnassa varmuudella poissa pitkäaikaispotilaat Eeva Puukka ja Ronja Heikkiniemi sekä Dubravka Rakic, joka parantelee pikkuvammaa ja kohottaa kuntoaan kevättä kohti.

Netta Laaksonen on Maskun Katajan kasvatti, joka siirtyi D-juniorina Raision Loimuun ja edelleen C-juniorina LTU:hun. Salon Viestistä tuli Kerttulin lukion urheilulinjan ekaluokkalaisen seura B-juniorina. Hän on ollut myös Suomen U18-maajoukkueessa mm. vuosi sitten EM-karsinnoissa Kroatiassa.

LP Viestin kanssa Netta Laaksonen harjoitteli jo kesällä 2017 ja oli mukana myös yhdessä harjoitusottelussa LP Kangasalaa vastaan.

Salon Viestin 1-sarjajoukkueessa hän on ollut joukkueen runkopelaajia ja tullut tutuksi mm. rohkeilla 4-paikan iskuillaan.

Tänään Netta Laaksosesta tulee LP Viestin 10-vuotisen historian 67. pelaaja, joka on ollut mukana Mestaruusliigan ottelussa.

Netta Laaksonen

yleispelaaja, 173 cm, 16 v. (s. 2.3.2001)

kasvattajaseura: Maskun Kataja

muut seurat: D-juniorina Raision Loimu, C-juniorina LTU (mm. SM-kultaa), B-juniorina Salon Viesti

opiskelija, Kerttulin lukion urheilulinja, 1. luokka

maajoukkue: U18 maajoukkue, mukana mm. EM-karsinnoissa Kroatiassa 12.-15.1.2017, sitä ennen harjoitusturnaukset Espanjassa ja Puolassa.

muuta: oli LP Viestin treeneissä mukana kesällä 2017, pelasi myös yhdessä harjoitusottelussa Kangasalla

taustaa: tunnetaan rohkeana iskijänä etenkin 4-paikalta

Ongelmia myös HPK:lla

HPK:n Mestaruusliigalle toimittamassa ennakkojutussa todetaan mm.:

"Pallokerho lähtee vuoden ensimmäiseen kotiotteluunsa hieman siipirikkoisena. Cupin Hämeenlinnaan loistavalla esityksellä hankkinut aloitusseitsikko on kunnossa, mutta sen lisäksi HPK:lla on vain kaksi pelikuntoista pelaajaa. Eveliina Smolander on sivussa ainakin tammikuun ja viime viikolla Laura Baggi jätti seuran terveyssyistä.

Myös LP Viestiä on koeteltu. Laitahyökkääjä Ronja Heikkiniemen pelaaminen on epävarmaa, eikä Eeva Puukan tilalle hankitun keskitorjuja Dubravka Rakicin pelikunto ole vielä seuraikonin potentiaalin tasolla."

Koko ennakkojuttu löytyy tästä linkistä.

Netta Laaksonen_LP Viesti_Salon Viesti 18.8.2017.jpg

Netta Laaksonen niin tutussa paikassa, iskemässä palloa 4-paikalta vastustajan lattiaan. Tämä kuva on harjoitusottelusta LP Viestiä vastaan viime kesän lopulta - tänään Netta on LP Viestin paidassa HPK:ta vastaan Mestaruusliigan kärkiottelussa.

Slnjkl_LP Viesti10_juhlapäivä.JPG

Julkaistu: 16.1.2018 21:39

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti