SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti ja Huvinsa Kullakin järjestävät yhteisen naispalloilupäivän 25.11.
 

LP Viesti ja Huvinsa Kullakin järjestävät yhteisen naispalloilupäivän 25.11.

LP Viesti ja salibandyn erikoisseura Huvinsa Kullakin järjestävät lauantaina 25.11.2017 Salossa, Salohallissa naispalloilun yhteistapahtuman. Taustalla on kummankin seuran 10-vuotinen taival: LP Viesti Salo ry on perustettu 28.2.2008 ja Huvinsa Kullakin ry 5.3.2008.

Iltapäivän kestävän tapahtuman ohjelmassa on kaksi palloiluottelua ja niiden väliin sijoittuvaa tauko-ohjelma. Päivä alkaa klo 14 salibandyottelulla, jossa Suomen 1. divisioonaa neljättä kautta pelaava HuKu kohtaa Australian maajoukkueen. Joukkueen Euroopan matkan pääkohde on Slovakia, jossa he osallistuvat 1.-9.12. lajin MM-kilpailuihin.

HuKun vahva taustavoima Kaisa Suominen taustoittaa pitkämatkalaisten vieraiden Saloon tuloa:

- He olivat meidän vieraanamme jo aiemmin ja halusivat taas tulla Saloon. Heille jäi viime kerrasta hyvä maku ja aloite harjoitusotteluun tuli heidän puoleltaan, kertoo Kaisa Suominen.

Australialaiset tulevat Suomeen 18.11. ja majoittuvat Eerikkilän urheiluopistoon ja tekevät sieltä leirinsä yhteydessä matkat kolmeen harjoitusotteluun: 22.11. AC Haki (2. div), 25.11. HuKu ja 28.11. Steelers (1. div).

- Vieraat ovat meille kertoneet, että Suomessa pidettävä leiritys ja harjoitusmatsit ovat erittäin tärkeitä joukkueelle, jotta saadaan joukkueen valmistautuminen kuntoon. Australiassa suuret etäisyydet hankaloittavat maajoukkueen yhdessä treenaamista ja pelaamista, joten Suomen leirillä on tärkeä elementti joukkueen yhteisen sävelen löytämisessä ennen MM-turnausta.

HuKu - AUS -ottelun päätyttyä Salohalli vaihdetaan pikaisesti salibandyareenasta lentopalloareenaksi - yleisölle järjestetään vaihdon ajaksi erilaista ohjelmaa buffetin ohelle. Myös otteluiden erätauoilla on ohjelmaa: salibandy-pelissä lentopalloaiheista ja lentopallo-ottelun pitkällä erätauolla salibandyaiheista.

Kello 17 käynnistyy naisten lentopallon Mestaruusliigan ottelu LP Viesti - Nurmon Jymy.

Nurmon Jymy on Mestaruusliigan nousijajoukkue, joka on kauden alkuvaiheissa pelannut vahvasti ja ottanut 9 ensimmäisestä ottelustaan 4 voittoa (tilanne 12.11.), pisteitä niistä on tullut 13.

LP Viesti ja HuKu haluavat tapahtumallaan tuoda esiin naisten edustuspalloilua Salossa ja juhlistavat samalla seurojen 10-vuotista taivaltaan. Koko yhteistapahtuman lipun hinta on 10 euroa, alle 18-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Tapahtuman aikana on kahvi-, makkara- ja virvokebuffetti.

LP Viesti_HuKu_info13112017_ver2.jpg

Lauantain 25.11. naisten palloilupäivästä medialle olivat maanantaina kertomassa LP Viestin kapteeni Elina Käsnänen ja päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sekä HuKusta Kaisa Suominen ja Elina Nohteri.

LP Viesti_HuKu_info13112017_Elina Nohteri.jpg

Elina Nohteri kokeili tasapainoilua lentopallon kanssa - ei ollut helppoa! Lauantaina 25.11. hänkin saa tutun reikäpallon mailansa lapaan.

Naispalloilupäivä_mainos.JPG

Julkaistu: 13.11.2017 18:16

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti