SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viestin Suomen cup käynnistyy perjantaina LP-Vampulaa vastaan
 

LP Viestin Suomen cup käynnistyy perjantaina LP-Vampulaa vastaan

LP Viesti aloittaa hallitsevana Suomen cupin mestarina pytyn puolustamisen perjantaina 10.11. klo 18.30 LP-Vampulaa vastaan. Kyseessä on puolivälierien 1. osaottelu, toinen pelataan Huittisissa 1.12.

Suomen cupissa jatkoon pääsee joukkue, joka kahdessa ottelussa hankkii enemmän sarjapisteitä: 3-0 ja 3-1 -voitosta 3 pistettä voittajalle, 0 häviäjälle, 3-2-voitosta 2 pistettä voittajalle ja 1 häviäjälle. Mikäli pisteet ovat kahden osaottelun jälkeen tasan (3-3), pelataan toisen osaottelun jatkoksi 15 pisteen kultainen erä voittajan selvittämiseksi.

Puolivälieristä jatkoon pääsy merkitsee paikkaa Suomen cupin huipennukseen, Final4 -tapahtumaan, joka järjestetään Turkuun valmistuvassa uudessa palloiluhallissa tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Tarkemmin cupin järjestelyistä tässä linkissä.

LP Viestille ensimmäinen cup-viikko on ollut omalla tavallaan erikoinen:

- Ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana ollaan päästy harjoittelemaan koko viikko normaalisti ja valmistautumaan yhteen otteluun. Tähän asti on aina tultu jostain reissusta tai viikolla on ollut toinen peli, mutta nyt ollaan saatu kokonainen treeniviikko ennen peliä, kertoo päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

- Odotankin joukkueelta kovaa esitystä perjantain pelissä ja niin myös käy, jos pääsemme tämän viikon harjoittelun tasolle, ennakoi Lemminkäinen.

LP-Vampula on altavastaaja - mutta silti varteenotettava vastustaja:

- Vampula on nuori joukkue, mutta parhaimmillaan joukkue pystyy pelaamaan hyvää lentopalloa. Esimerkiksi OP Lounaismaa -turnauksessa Vampula pelasi todella kovalla tasolla Leningradkaa vastaan. Uskon kuitenkin, että otamme voiton ja pääsemme hyvistä asetelmista toiseen osaotteluun joulukuussa Huittisiin, odottaa päävalmentaja luottavaisena.

Cupin ottelun yhteydessä on mainio tilaisuus tehdä vaikka isänpäivän lahjaostoksia - ja jotain ihan uuttakin on luvassa... Siitä kerrotaan perjantain aikana täällä netissä ja muualla some-maailmassa (Twitter ja Facebook).

LP Viesti - LP-Vampula Salohallissa 10.11.2017 klo 18.30. Pelin jälkeen jälkipelit Pelimannissa

Suomen cup_LP Viesti_LP-Vampula_uusi versio_nettikoko.JPG

TÄNÄÄN MYYNNISSÄ ENSI KERTAA JUHLAPOSTIMERKKI!

LP Viesti_10 vuotisjuhlapostimerkki_mainoksiin.JPG

Julkaistu: 9.11.2017 15:52

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti