SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / VC Maritzan valmentaja: "LP Salo on puolustava ja taisteluhenkinen joukkue"
 

VC Maritzan valmentaja: "LP Salo on puolustava ja taisteluhenkinen joukkue"

LP Salon Mestarien liigan startti kaudelle 2017-2018 on enää yhden yön päässä. Keskiviikkona kapteeni Elina Käsnänen ja apuvalmentaja Janne Harju osallistuivat avauspelin lehdistötilaisuuteen Bulgarian Plovdivissa, sen vanhassa kaupungissa.

Kotijoukkue VC Maritza Plovdivista lehdistötilaisuudessa olivat paikalla päävalmentaja Ivan Petkov ja todella kokenut yleispelaaja Radosveta Teneva. Bulgarian MM-kisajoukkueessa jo 2002 pelannut Teneva palasi edelliskaudeksi takaisin kasvattaseuraansa 15 vuoden tauon jälkeen pelattuaan välillä mm. Fenerbahcessa ja Olympiakosissa.

- Joukkue on saanut aiemmin Eurocupeissa hienon tuen isolta kotiyleisötä ja sitä toivomme nytkin. Odotan todella mielenkiintoista ottelua, 37-vuotias Teneva totesi.

Päävalmentaja Petkov kehui LP Saloa joukkueeksi, jonka peli perustuu ennen kaikkea hyvään joukkuepelaamiseen, ei niinkään yksilöiden osaamiseen.

- Joukkue puolustaa hyvin ja on erittäin taisteluhenkinen. Torstaina ei ratkea vielä mitään, vasta Salon ottelu kertoo jatkajan, päävalmentaja jutteli.

Ottelu käydään isossa urheiluhallissa, jossa kenttää ympäröi pyöräilyvelodromi. Ensituntemukset salolaisten leirissä pelipaikasta olivat ylistäviä.

- Kaikki olosuhteet täällä ovat kunnossa, kiitokset järjestävälle organisaatiolle siitä. Mekin olemme valmiita, kapteeni Elina Käsnänen jutteli.

Kakkosvalmentaja Janne Harju piti joukkueensa kortit hyvin piilossa, eikä lähtenyt paljastamaan tietoja vastustajasta laisinkaan.

- Odotan hyvää ja jännittävää ottelua kahden hyvän joukkueen välillä. Toivon myös paljon yleisöä ja veikkaukseni on meidän 3-2 -voitto viidennen erän tullessa meille 16-14, Harju virnisteli.

Ottelu alkaa torstaina 19.10. kello 19. Se on nähtävissä suorana lähetyksenä ISTV:ssä sekä Ruutu-palvelussa. Ottelun selostaa Niko Huupponen ja asiantuntijana toimii Vesa Kujanpää.

Suora linkki ISTV:n lähetykseen on tässä.

Suora linkki Ruudun lähetykseen löytyy tästä.

Katso koko keskiviikon pressitilaisuus LP Viestin Facebookista, linkki on tässä.

Salon Seudun Sanomien ennakkojuttu ottelusta tässä linkissä.

.

Pressi_Plovdiv.jpg

.

Toinen osaottelu pelataan Salossa keskivikkona 25.10. klo 19.00

.

CEV_Mestarien_liiga_LPViesti_460x260px_kuvarulettiin.jpg

Julkaistu: 18.10.2017 16:39

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti