SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP-Vampula kukistui kotonaan 0-3, tänään Salohallissa vieraana kova HPK
 

LP-Vampula kukistui kotonaan 0-3, tänään Salohallissa vieraana kova HPK

LP Viesti avasi sarjakauden 2017-18 hienolla 0-3 -vierasvoitolla Huittisissa LP-Vampulaa vastaan. Erälukemat olivat 20-25, 17-25 ja 16-25. Tänään lauantaina vastus merkittävästi kovenee, kun Salohalliin tulee vieraaksi viime kaudella runkosarjan voittanut HPK. Ottelu alkaa klo 16.15 ja se on nähtävissä myös TV 2:ssa - siellä lähetys käynnistyy jo klo 16.05.

Huittisten pelissä LP Viestin vahva kolmikko oli Kertu Laak, Viktoriia Tuchashvili ja Hillaelina Hämäläinen. Virolaisvahvistus Laakin ensimmäinen virallinen sarjapeli Mestaruusliigassa tuotti teholukemat 15/+11. Tuchashvili tarjoili passarina mainiot iskupaikat hyökkääjille ja Hämäläinen hoiteli nosto- ja puolustuspelin koko ottelun parhaana pelaajana. Mainittu kolmikko nappasi myös mukaansa kaikki LähiTapiolan pistekilpailun pisteet.

LP Viestin muita tehopelaajia olivat Ronja Heikkiniemi 13/+9 ja Noora Kosonen 12/+10.

Mestaruusliigan otteluraportissa LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen toteaa mm. näin:

- Erittäin hyvä esitys meidän joukkueelta. Parikymmentä vuotta olen ollut tässä mukana ja en muista yhtä hyvää esitystä sarja-avauksessa. Ainoa parannettava oli, että laitatorjujiemme käsistä lyötiin paljon palloja seinille. Vastaanottoon olen erittäin tyytyväinen. Myös ns. vaihtopelaajat onnistuivat hyvin. Myös kotijoukkue pelasi etenkin ensimmäisessä erässä hyvin.

Tässä linkkejä raportteihin ottelusta:

* LP-Vampulan nettisivuille tästä

* Mestaruusliigan sivuille tästä

* Salon Seudun Sanomien sivulle tästä.

Lauantaina siis Salohallissa vieraana HPK klo 16.15 alkavassa ottelussa. Jo sitä ennen Salon Viesti pelaa 1-sarjaottelunsa samassa salissa klo 12.30 alkaen, vastassa on HEL Volley.

Salon kaupunki toimii otteluisäntänä HPK-ottelussa ja jakaa 500:lle ensimmäiselle katsojalle yllätyslahjan.

Tänään lauantaina myydään kausikortteja kauppakeskus Plazassa, Antonion edessä klo 10-14.

Slnjkl_LPV_HPK.JPG

Julkaistu: 7.10.2017 06:49

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti