SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Kauden alku: perjantaina LP-Vampula Huittisissa, HPK lauantaina kotona
 

Kauden alku: perjantaina LP-Vampula Huittisissa, HPK lauantaina kotona

Loistavasti sujuneen Venäjän harjoitusturnauksen jälkeen LP Viesti pääsee vihdoin käynnistämään myös virallisen sarjapelikauden 2017-18. Ensimmäiseen viikonloppuun mahtuu vierasottelu Huittisissa LP-Vampulaa vastaan perjantaina (Ruutu-ottelu klo 18.25) ja kotiavaus Salohallissa HPK:ta vastaan lauantaina klo 16.15. Salohalliin tulee myös Yle TV 2:n kuvausryhmä, joka lähettää ottelun suorana kanavallaan.

Viime kevään finaalikaksikko lähtee kovin erilaisesta tilanteesta lauantain peliin: LP Viestillä on pelin alkaessa takanaan vain perjantainen LP-Vampula -ottelu, HPK:lla on takanaan jo kolme Mestaruusliigan kamppailua, tappio Kuusamossa Pölkylle ja voitot Rovaniemeltä WoVosta ja kotikentältä LP Kangasalasta. Myös joukkueiden sarjaan valmistautuminen oli kovin erilainen: LP Viesti pelasi useita harjoitusotteluita - mm. kaksi monen ottelun turnausta - HPK:n lähdettyä sarjaan ilman yhtään treenipeliä.

Lisää eroavaisuuksia: LP Viestin pelaajarunko viime kaudelta pysyi varsin hyvin koossa joskin toki mukaan tuli kolme uuttakin pelaajaa, Roosa Heikkiniemi, Eeva Puukka ja Kertu Laak (EST). HPK:ssa vaihtuvuus oli laajempaa, mukana toki muutama paluumuuttaja.

Olivatpa taustat mitkä tahansa, lauantaina Salohallin taraflexilla iskee vastakkain kaksi Mestaruusliigan ehdottomaan kärkijoukkoon kuuluvaa joukkuetta. Kovuutta voi mitata vaikkapa maajoukkuepelaajilla: LP Viestillä on kokoonpanossa kolme Euroopan liigan hopeamitalistia, HPK:lla peräti viisi.

Ensivierailun Salohalliin tekevät HPK:n ulkomaalaisvahvistukset: passari Chloe Collins sekä yleispelaajat Vicky Savard ja Laura Baggi.

Vaikka kausi on aivan ensimetreillään, LP Viesti - HPK -ottelussa on jo mukavasti jännitettä ja antaa suuntaa tuleville kierroksille.

Otteluisäntä Salon kaupunki jakaa ensimmäisille katsojille yllätyslahjan!

LP Viesti - HPK Salohallissa lauantaina 7.10.2017 klo 16.15.

CEV_Mestarien_liiga_LPViesti_460x260px.jpg

Julkaistu: 4.10.2017 22:56

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti