SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Eeva Puukan, Kertu Laakin ja Roosa Heikkiniemen kotikenttädebyytti perjantaina
 

Eeva Puukan, Kertu Laakin ja Roosa Heikkiniemen kotikenttädebyytti perjantaina

LP Viesti avaa perjantaina 18.8.2017 klo 19.00 kotisalinsa Salohallin harjoitusotteluiden sarjan. Avauksessa on vastassa 1-sarjaan valmistautuva Salon Viestin nuorekas joukkue uuden valmentajansa Sami Leinosen johdolla.

LP Viestin pelaajista ottelu on Roosa Heikkiniemen, Eeva Puukan ja Kertu Laakin ensiesiintyminen kotiyleisönsä edessä. Toki koko kolmikolle Salohalli on tullut tutuksi vuosien varrella eri peleissä: Eeva Puukka on aina ollut verkon toisella puolella, Kertu Laak on jo edelliskesänä ollut harjoittelemassa LP Viestin kanssa ja pelannut OP Lounaismaa -turnauksessa Kohila VK:n joukkueessa ja Roosa Heikkiniemi niin Kuortaneen kuin Salon Viestinkin paidassa.

LP Viestin joukkueesta ovat poissa universiadeissa olevat maajoukkuepelaajat Ronja Heikkiniemi ja Noora Kosonen.

Salon Viesti selvisi 1-sarjassa viime kaudella peräti välieriin saakka. Joukkue jatkaa edelleen varsin junioripitoisella ja uudistuneella joukkueella.

LP Viesti pelaa elokuun loppupuolikkaalla vielä kolme harjoitusottelua: 25.8. Salohallissa LP Kangasalaa vastaan, 26.8. Oriveden kolmen joukkueen turnauksessa LiigaPlokia ja OrPoa vastaan sekä vielä 30.8. Salohallissa LP-Vampulaa vastaan.

LP Viesti - Salon Viesti käynnistyy perjantaina klo 19, otteluun on vapaa pääsy ja kahvio- sekä ravintolapalvelut toimivat normaalisti.

Harjoitusottelu_1808_Salonjkl.JPG

Julkaistu: 16.8.2017 12:46

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti