SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti ja HPK liigan kärkiottelussa lauantaina Salohallissa
 

LP Viesti ja HPK liigan kärkiottelussa lauantaina Salohallissa

Lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarjan voitosta taistelevat LP Viesti ja HPK kohtaavat lauantaina Salohallissa. HPK johtaa sarjaa kahden voiton erolla LP Viestiin. Kyseessä on siis ehdoton kärkiottelu.

Joukkueet ovat toiselleen jo enemmän kuin tutut. Tämä on kuudes keskinäinen ottelu tämän kauden aikana. HPK on voittanut molemmat runkosarjan ottelut ja CEV Cupin ottelut. LP Viesti puolestaan haki hämeenlinnalaisten kustannuksella makean Suomen Cupin mestaruuden.

Pelin henki on selvä. LP Viesti pitäisi voitollaan runkosarjan voittohaaveet hengissä. Jos HPK vie ottelun, alkaa se olla lähes varma runkosarjan ykkönen. Paikka kelpaa tavoitella, sillä se tarkoittaa kotietua jokaisella pudotuspelikierroksella.

- Tosi tärkeä peli. Voi sanoa, että tämä on taas meille se uusi kauden tärkein peli. Toivottavasti tulee hyvätasoinen ottelu ja paljon yleisöä, LP Viestin 2-valmentaja Janne Harju ennakoi.

- HPK:lla on kaksi tappiota niskassaan (LP Viestille Suomen Cupin finaalissa ja CEV Cupin kolmannella kierroksella Casalmaggiorea vastaan). Kyllä me lähdemme peliä voittamaan. Pelaamme omaa peliämme ja parannamme koko ajan kevättä kohti. En suostu myöntämään, että tässä sarjassa joku joukkue olisi toista parempi. Kaikki ovat voitettavissa. Meillä meni vaan vähän kauemmin HPK:ta vastaan. Nyt on hyvä itseluottamus päällä, ja onnistumiset ruokkivat koko joukkuetta, Harju sanoo.

LP Viesti - HPK Salohallissa lauantaina 11.2. kello 17:00 alkaen.

Lue myös keskipelaaja Anna Czakanin ajatuksia tästä linkistä.

LP Viesti_HPK_11022017.JPG

Julkaistu: 9.2.2017 14:03

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti