SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Puhdas 0-3-vierasvoitto Kangasalasta: "Aika hyvä esitys"
 

Puhdas 0-3-vierasvoitto Kangasalasta: "Aika hyvä esitys"

LP Viesti voitti lentopallon Mestaruusliigan vierasottelussaan LP Kangasalan keskiviikkoiltana 0-3 (12-15, 19-25, 17-25).

Voitto oli LP Viestille liigakauden viidestoista. Se on hävinnyt vain kolme otteluaan, ja on vankasti sarjan kakkossijalla. Kangasalalle tappio oli kauden yhdeksäs.

Kotijoukkue oli alakynnessä läpi ottelun. Avauserää se johti vain kerran, tilanteessa 1-0. Sen jälkeen vieraat rynnivät rinnalle ja ohi. 10-14-tilanteessa Noora Kosonen syötti kaksi ässää peräkkäin, ja tästä Kangasala ei enää toipunut. Erä salolaisille nopeasti 18 minuutissa 12-25.

Toisessa erässä Kangasala otti 3-0-johdon. LP Viesti vei kuitenkin seuraavat pallot murskaavasti 2-14, ja keuli tilanteeseen 5-14. Kotijoukkue sai kuitenkin kuuden pisteen putken, ja nousi vielä taisteluun erävoitosta. LP Viestin kapteeni Pauliina Vilposen kolme kovaa hyökkäyspistettä sammuttivat kotijoukkueen liekin: 19-25.

Kolmannessa erässä Viesti käytti kentällä koko arsenaalinsa. Ilman peliaikaa jäi vain Vera Klimovich, joka oli huilivuorossa. Hänen ruutunsa jo aloituksessa täytti Anna Czakan.

Vaihdosta kentälle tulleet Pilvi Kettunen, Tuuli Kukkonen, Elina Käsnänen ja Taru Alho tekivät kuin kruunuksi vierasjoukkueen kuusi viimeistä pistettä. Erä Salolle 17-25, ja koko ottelu 0-3.

Kangasalasta erottui vain Dayana Segovia (10/-2), vaikka hänkin jäi miinukselle. Uuden ukrainalaisvahvistuksen Yevgeniya Nyukhalovan (5/-3) LP Viesti suisti varjojen maille, ja lopulta hänen pelinsä päättyi loukkaantumiseen.

Salolaisten pisteykkönen oli Vilponen (14/+9), ja häntä säestivät Ronja Heikkiniemi (11/+9) , Nadezhda Gokhshtein (7/+6) ja Anna Czakan (7/+4).

- Aika hyvä esitys meiltä, ja saimme paljon peliaikaa myös vaihtopelaajille. Meillä olisi ykköskokoonpanolla ollut hyvä pelivire, mutta Kangasala ei saanut pantua oikeastaan yhtään hanttiin. Lisäksi heille tuli lopussa pelaajaongelmia, kun kentällä oli loukkaantumisten takia samaan aikaan kaksi passaria ja kolme keskipelaajaa. Peli vähän lässähti siinä vaiheessa, Tomi Lemminkäinen sanoi.

- Vähän mietin ennen peliä, että millainen esitys tulee, kun nyt on juhlittu ja nautittu cupin voittoa. Mutta se ei näkynyt kentällä mitenkään. Jokainen pelasi latautuneesti, Lemminkäinen kiitteli.

LP Viestin seuraava ottelu on lauantaina 4.2. Salohallissa, johon vieraaksi saapuu Oriveden Ponnistus.

Seuraava kotiottelu_04022017.JPG

LP Viesti - OrPo -ottelu pelataan tammikuun lopulla kuolleen salolaisen lentopallovaikuttaja Jarmo Ilmasen muisto-otteluna. Ennen pelin alkuseremonioita vietetään hiljainen hetki ja LP Viestin joukkue kunnioittaa monivuotisen tukijansa "Japin" muistoa pelaamalla pelin mustissa peliasuissa. Jarmo Ilmasesta enemmän loppuviikon aikana näillä nettisivuilla.

LP Viesti - OrPo -ottelun jälkeen klo 18 Salohallissa pelataan naisten 1-sarjan yläjatkosarjan ottelu Salon Viesti - Kuortane.

Julkaistu: 1.2.2017 21:17

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti