SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti - OrPo päättyi lukemiin 3-0 - Kaj Kunnas ottelun paras kuuluttaja
 

LP Viesti - OrPo päättyi lukemiin 3-0 - Kaj Kunnas ottelun paras kuuluttaja

LP Viestille tyylikäs 3-0-voitto OrPosta

LP Viesti voitti lentopallon naisten Mestaruusliigan lauantai-illan ottelussa Oriveden Ponnistuksen suoraan 3-0 (25-18, 25-12, 25-19). LP Viestille voitto oli kauden yhdeksäs yhdessätoista ottelussa, ja joukkue vankisti asemaansa sarjan toisena. OrPo jatkaa sarjan kolmantena.

LP Viestin vakionimistä puuttui Noora Kosonen. Hän poti flunssaa. Kuuluttajapöydän takana sen sijaan oli uutta verta, kun urheilumedian moniottelija Kaj Kunnas huolehti tunnelmasta omalla värikkäällä tavallaan mm. Dirlandaata laulamalla.

Ottelun ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilla repaleinen. LP Viesti vei erän 25-18, ja koko erän pisteistä peräti 15 syntyi virheistä.

Toisessa erässä LP Viestin passari Victoriia Tuchashvili ja keskipelaaja Nadezhda Gokhshtein ottivat joukkueensa reppuselkään. Tuchashvili heitti nopeita passeja ja Gokhshtein naputteli palloja voimalla OrPon lattiaan. Kapteeni Pauliina Vilponen säesti kotijoukkueen menoa taottuaan jo kahden erän jälkeen hurjat tehot 12/+11.

Kolmanteen erään OrPo sai lisää virtaa, ja sai pidettyä pelin tasaisena. Salolaisten rutiini ratkaisupalloissa oli kuitenkin riittävä. Erä LP Viestille 25-19.

LP Viestin seuraava kotiottelu on jo keskiviikkona, jolloin se kohtaa CEV Cupin toisessa osaottelussa Mladost Zagrebin. Salolaiset voittivat avausottelun vieraissa 3-0, joten heille riittää kaksi erää jatkoonpääsyyn. Ottelu alkaa Salohallissa keskiviikkona kello 19:00.

Seuraava Mestaruusliigan peli käydään Salohallissa 29.12., jolloin luvassa todella kova ottelu HPK:ta vastaan.


Janisa Johnson, OrPo: Keskittyminen ei ole ollut viime aikoina ihan kohdallaan. Joulutauon jälkeen tullaan uudella mielellä.


Satu Natunen, OrPon päävalmentaja: Oli huolimatonta pelaamista. Hyökkäyksessä oli iso ero. Ei vaan lähtenyt peli kulkemaan, oli käsijarru päällä. Joulutauolla treenataan.


Tomi Lemminkäinen, LP Viestin päävalmentaja: Olen tyytyväinen. Takana oli raskas Kroatian reissu. OrPo ei ole kovin usein kyllä pelannut näin huonosti, heillä ei ollut paras päivä. Meillä kulki.


Nadezhda Gokhshtein, LP Viesti: Kiitos passarille, joka teki minusta ottelun parhaan pelaajan.


LP Viesti: Pauliina Vilponen 18/+16, Nadezhda Gokhshtein 13/+12, Vera Klimovich 10/+6.

OrPo: Janisa Johnson 10/+2, Eveliina Smolander 7/+4.


LähiTapiola-pisteet:

1 piste: Vera Klimovich

2 pistettä: Nadezhda Gokhshtein

3 pistettä: Pauliina Vilponen


Otteluisäntä Kisakallion palkitsemat parhaat pelaajat:

LP Viesti: Nadezhda Gokhshtein

OrPo: Janisa Johnson


LP Viestin pelaajien valitsema ottelun paras kuuluttaja: Kaj Kunnas

- - - - -

Sunnuntaina LP Viestin pelaajilla on hieman toisenlainen palauttelupäivä, sillä:

LP Viesti_kuusimainos_Salonjokilaakso.JPG

Mladost Zagreb_lehti_ilmoitus.JPG

Julkaistu: 17.12.2016 19:11

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti