SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti - OrPo lauantaina klo 17. - Kuka onkaan Salohallin mysteerikuuluttaja?
 

LP Viesti - OrPo lauantaina klo 17. - Kuka onkaan Salohallin mysteerikuuluttaja?

LP Viesti matkusti perjantain vastaisena yönä CEV Cupin ottelusta Kroatiasta kotiin Saloon, mutta Mestaruusliigan arki koittaa jo lauantaina. Arvokkaan eurocup-voiton Mladost Zagrebista ottanut joukkue kohtaa Salohallissa Oriveden Ponnistuksen, joka puolestaan hävisi oman eurocup-ottelunsa Challenge Cupissa.

Salolaiset ovat liigan sarjataulukossa toisena. Kymmenestä ottelusta on kertynyt kahdeksan voittoa. OrPo on kolmantena seitsemällä voitollaan, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena. LP Viestin edellinen liigatappio on marraskuun alusta ja nimenomaan Orpoa vastaan.

- Edellinen peli OrPoa vastaan hävittiin. Nyt halutaan kääntää se toisinpäin. Eurovoitto oli hieno, mutta nyt keskittyminen on jo täysillä OrPo-pelissä, LP Viestin kapteeni Pauliina Vilponen korostaa.

- Silloin tietenkin harmitti, kun OrPolle hävittiin. Mutta toisaalta se on nyt ihan hyväkin tilanne, että meillä on tässä europelien välissä kova ottelu, jossa meillä on tappio edellisestä kohtaamisesta. Pelaajien ei varmaankaan ole kovin vaikea syttyä tähän peliin, joukkueen päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanoo.

Lauantain liigaottelun kaksi ensimmäistä erää kuuluttaa mysteerikuuluttaja. Kuka hän mahdollisesti voisi olla? Joulupukki? No, kuuluttaja on mediasta hyvinkin tuttu ja värikäs urheilupersoona. Hänen nimensä selviää yleisölle lauantaina kello 17:00, kun ottelu LP Viesti - OrPo käynnistyy Salohallissa.

Mestaruusliigan ottelun jälkeen LP Viestillä ei ole kovin montaa lepohetkeä, sillä jo keskiviikkona pelataan Salohallissa CEV Cupin toinen osaottelu Mladost Zagrebia vastaan. Koska salolaiset voittivat avausottelun 3-0, riittää LP Viestille/LP SALOlle jatkopaikkaan kaksi voitettua erää.

Vaikka nämä tutut kasvot ja äänet, Osmo Lamminen ja Ilpo Määttänen

Osku_Lamminen_kuuluttaja_rajattu_pien.jpg. Ilpo_Määttänen_kasvokuva.jpg

luovuttavat paikkansa tutulle tv-äänelle ja -kasvolle, pääosan esittäjiä lauantaina ovat kuitenkin:

LP Viesti_joukkuekuva 2016_17_iloinen sekaryhmä.jpg

ja

OrPo_joukkuekuva.jpg

Ja kuten kuvista näkee, iloisia ilmeitä on luvassa lauantainakin.

LP Viestin joukkuekuva: Osku Sahlsten, OrPon joukkuekuva: OrPo.

LP Viesti_mainos_Salonjokilaakso_OrPo_tv kasvo.JPG

Mladost Zagreb_lehti_ilmoitus.JPG

Julkaistu: 15.12.2016 15:19

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti