SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti haki yllättävän helpot pisteet Kangasalalta
 

LP Viesti haki yllättävän helpot pisteet Kangasalalta

LP Viesti haki lentopallon naisten Mestaruusliigan ottelussa lauantaina vierasvoiton LP Kangasalasta varsin selvin numeroin 0-3 (15-25, 18-25, 10-25).

Voitto oli salolaisille kahdeksas kymmenessä ottelussa. Joukkueen sijoitus koheni pykälällä sarjakakkoseksi.

- Selkeämpi peli kuin etukäteen odotimme. Pelasimme todella hyvän ja tasaisen ottelun. Kangasala pelasi toisaalta aika huonosti, ja meillä oli tietysti siihen osuutta. Siksi lukemat olivat noin selvät, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanoi.

- Olen tosi tyytyväinen. Kahden viikon pelitauko vähän mietitytti, mutta heti 10-15 pallon jälkeen päästiin kiinni omaan peliin ja omalle tasolle.

LP Viesti sai hyvin kiinni Kangasalan pelätyn hakkurin Dayana Segovian. Hänen tehosaldonsa jäi lukemaan 9/+0. Lisäksi salolaiset pelasivat aiempaa useammin laidoista.

- Vähän muutimme pelitapaamme. Pelasimme normaalia vähemmän keskeltä. Nooralla (Kosonen 8/+6), Ronjalla (Heikkiniemi, 9/+6) ja Pauliinalla (Vilponen 11/+8) kulki laidasta hyvin. Hyvä päivä, Lemminkäinen summasi.

Lemminkäisen mukaan joukkueen jokaisen pelaajan voisi nostaa erikseen esiin. Erityisen ilahtunut hän oli Nadezhda Gokhshteinin puolustusasenteessa etenkin ensimmäisessä erässä.

- Tilanteessa 9-9 hän meni syöttämään ja sen jälkeen puolusti varmaan 6-7 palloa aivan huippupuolustusta. Varmaan keräsi uransa parhaat puolustuspisteet siinä viidessä minuutissa. Ei ole kovin tavallista, että 193-senttinen pelaaja puolustaa noin. Siitä pääsimme hyvään johtoon, Lemminkäinen hykerteli.

Lemminkäinen peluutti kaksi ja puoli erää aloitusseitsikkoaan. Anna Czakan pelasi puolikkaan erän, ja Pilvi Kettunen ja Tuuli Kukkonen pääsivät myös nauttimaan muutamista palloista.

LP Viesti huilaa sunnuntain, ja matkustaa varhain maanantaina Kroatiaan, jossa se kohtaa CEV Cupin ottelussa keskiviikkona Mladost Zagrebin.

Seuraava Mestaruusliigan ottelu Viestillä on kotona Salohallissa 17. joulukuuta, jolloin vieraaksi saapuu OrPo.

Mestaruusliigan nettisivujen raportti kuvineen ja pisteineen tässä linkissä.

LP Viestin joulukuun tiukka ja tärkeä loppuohjelma:
ke 14.12. klo 19.00 (Suomen aikaa) Mladost ZAGREB (CRO) - LP SALO, CEV-cup
la 17.12. klo 17.00 LP Viesti - OrPo, Mestaruusliigaa
ke 21.12. klo 19.00 LP SALO - Mladost ZAGREB, CEV-cup, 2. ja samalla ratkaiseva osaottelu
to 29.12. klo 18.30 LP Viesti - HPK, Mestaruusliigaa
pe 30.12. klo 18.30 LP Viesti - LP-Vampula, Mestaruusliigaa

Vuodenvaihteen jälkeen LP Viesti pelaa 4.-7.1. kolme vieraspeliä Rovaniemellä, Pihtiputaalla ja Pieksämäellä, vuoden 2017 ensimmäinen Mestaruusliigan kotiottelu on vuorossa 14.1. klo 17 LP Viesti - LiigaPloki

Viki_Nadja.jpg

LP Viestin näkyvimpiä pelaajia - monien muiden tapaan - olivat Pitkäjärven koululla passari Viktoriia Tuchashvili ja Nadja Gokhshtein. Viki passasi hyökkääjille hyviä ratkaisupaikkoja ja kuittasi paikalliselta palkintoraadilta täydet 3 LähiTapiola -pistettä. Nadja pääsi syöttämään ottelussa 12 kertaa ja etenkin ensimmäisen erän syöttövuorolla teki muutamia erinomaisia puolustussuorituksia.

Julkaistu: 10.12.2016 21:25

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti