SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Salolaiset nuijivat Pölkyn 3-0 - perjantaina klo 13 Ploki-ottelu cupissa
 

Salolaiset nuijivat Pölkyn 3-0 - perjantaina klo 13 Ploki-ottelu cupissa

LP Viesti voitti lentopallon naisten Mestaruusliigan kärkiottelussa torstai-iltana Pölkky Kuusamon 3-0 (25-18, 25-17, 25-11).

Tulos vankisti salolaisten asemaa liigan kärjessä. LP Viestillä on nyt yhdeksästä ottelustaan seitsemän voittoa. Pölkky pysyy liigakakkosena, mutta jo kuusi pistettä LP Viestin takana.

Ottelu alkoi tasaisesti. 11-10 -tilanteessa Noora Kosonen iski salolaisille pisteen, ja vei sen jälkeen omalla syöttövuorollaan LP Viestin 18-10 -karkumatkalle. Kotijoukkue tuli voimalla etenkin keskeltä, josta Viktoriia Tuchashvilin passeja lattiaan nakutti Kososen lisäksi Vera Klimovich. Erä LP Viestille 25-18.

Toisessa erässä LP Viesti jatkoi hurjaa menoaan. Erityisen tuhoisa oli kuutospaikan hyökkäys. Erän lopussa, tilanteessa 20-13, päävalmentaja Tomi Lemminkäinen teki ottelun ensimmäiset vaihtonsa, kun Elina Käsnänen, Saana Lindgren ja Anna Czakan menivät kentälle. Erä LP Viestille 25-17.

Kolmannessa erässä Pölkky sortui tekemään helppoja hyökkäysvirheitä, ja antoi LP Viestille kevyennäköisen tien otteluvoittoon. Kuusamolaisten päävalmentaja Tuomas Alatalo oli pakotettu toiseen aikalisäänsä jo tilanteessa 12-5. Sen jälkeenkään sarjakakkosen peli ei lähtenyt kulkemaan.

Toista kertaa ottelun aloituksessa ollut Tuuli Kukkonen kiitti peliajasta, syötti neljä pistettä putkeen ja tilanteeksi 19-7. Nuo kaikki neljä pistettä tulivat Pölkyn iskettyä pallon yli rajojen. Erä lopulta LP Viestille selvästi 25-11, ja koko ottelu 3-0. Viimeisen pisteen peippasi passasi Elina Käsnänen.

LP Viestin seuraava peli on heti perään perjantaina, kun se kohtaa Suomen cupin päivä- ja koululaisottelussa LiigaPlokin Pihtiputaalta. Ottelu alkaa Salohallissa jo kello 13:00.

Myös Pölkky pelaa perjantaina, kun se käy vielä ilman erätappioita olevan, mutta vasta neljä ottelua pelanneen HPK:n vieraana Hämeenlinnassa.

LP Viestin seuraava liigapeli on 10. joulukuuta, jolloin se kohtaa vieraskentällä Kangasalan.

LP Viesti: Noora Kosonen 13/+10, Nadezhda Gokhshtein 13/+9, Pauliina Vilponen 11/+7.

Pölkky Kuusamo: Lotta Piesanen 9/+3, Meáshah Nicholson 6/+2, Olena Prokopenko 6/-2.

Otteluisäntä Säästöpankin palkitsemat pelaajat:

LP Viesti: Pauliina Vilponen

Pölkky Kuusamo: Lotta Piesanen

LähiTapiolan pisteet:

1 piste Tuuli Kukkonen, LP Viesti

2 pistettä Hillaelina Mäntylä, LP Viesti

3 pistettä Noora Kosonen, LP Viesti

Yleisöä: 462

Kuusamon paikallislehti Koillissanomat raportoi ottelusta nettisivuillaan, jutun voit lukea tästä.

Julkaistu: 24.11.2016 21:09

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti