SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti ja Pölkky torstaina kärkiottelussa
 

LP Viesti ja Pölkky torstaina kärkiottelussa

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa johtava LP Viesti pelaa tällä viikolla kaksi kotiottelua Salohallissa. Torstain liigapelissä vastustajana on Pölkky Kuusamosta, ja heti perään perjantaina LP Viesti kohtaa LiigaPlokin Suomen cupin toisessa osaottelussa.

LP Viesti on voittanut kahdeksasta liigapelistään kuusi, Pölkky seitsemästä liigapelistään kuusi. Pölkky on lisäksi voittanut molemmat Suomen cupin pelinsä.

- Mielenkiintoinen peli on edessä. Sarjan kärkijoukkueethan siinä kohtaavat. Pölkky on kova porukka. Heillä on sarjassa vasta yksi tappio, eli vähemmän kuin meillä. He ovat osoittaneet olevansa varteenotettava mitalijoukkue keväällä, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanoo.

- Mielenkiintoinen peli myös siinä mielessä, että Pölkyn valmentaja on tuttu mies. Tuomas Alatalo oli minulla 2-valmentajana kolme vuotta, Lemminkäinen lisää.

LP Viestin terveystilanne on kohtuullisen hyvä. Reisivammasta kärsinyt passari Elina Käsnänen on tällä viikolla ollut jälleen mukana treeneissä. Pieni flunssa-aalto on tosin pitänyt muutamat pelaajat pois harjoituksista.

- Ei haluta ottaa mitään riskejä. Joskus ollaan tehty se virhe, että on oltu vähän flunssaisena harjoituksissa, Lemminkäinen muistuttaa.

Mestaruusliigan LP Viesti - Pölkky Kuusamo torstaina Salohallissa klo 18:30.

Julkaistu: 22.11.2016 18:53

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti