SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti taipui Orivedelle 3-1, matka jatkuu perjantaina Keski-Suomeen
 

LP Viesti taipui Orivedelle 3-1, matka jatkuu perjantaina Keski-Suomeen

Oriveden Ponnistus voitti lentopallon naisten Mestaruusliigan sunnuntai-illan ottelussa LP Viestin 3-1 (18-25, 25-23, 25-22,25-21). Orivesi nousi voitollaan liigan kärkeen Kuusamon kanssa. LP Viesti on voittanut kauden viidestä pelistään kolme, ja on sarjassa viidentenä.

Salolaiset voittivat vierasottelussaan ensimmäisen erän 25-18, mutta sen jälkeen kotijoukkue otti pelin hallinnan itselleen.

- Tiukkaa vääntöä. Pelin taso oli jopa parempi kuin perjantaina (LP Kangasalaa vastaan.) Pelattiin joukkueena hyvin. Vähän paremmalla puolustuksella olisi peli voinut kääntyä meille, päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanoi.

- Toisessa erässä nousimme 16-11 -tappioasemasta vielä 17-19 -johtoon, mutta emme saaneet erää voitettua. Kolmannessakin erässä olimme 13-9 -johdossa. Tappio harmittaa aina. Kyllä me jokaista ottelua lähdemme voittamaan. Sarja on vaan nyt todella tasainen. Meillä voisi olla yhtä hyvin olla viisi voittoa tai viisi tappiota, Lemminkäinen kertasi.

LP Viestin ykköstykkejä Orivedellä olivat ottelun parhaana palkittu Nadezhda Gokshtein (19/+14) sekä Vera Klimovich (18/+18). Loppua kohti petrannut Ronja Heikkiniemi summasi tehot 15/+10.

- Keskipelaajamme olivat todella kovassa vireessä, Lemminkäinen kiitteli.

LP Viesti on hurjassa ottelurumbassa, ja Lemminkäinen on joutunut jonkin verran kierrättämään pelaajiaan. Passarina Orivedellä aloitti Elina Käsnänen.

- Viki (passari Victoriia Tuchasvili) sai nyt puolitoista erää lepoa, ja se tuli varmasti hyvään paikkaan, ja näkyy tämän viikon peleissä, Lemminkäinen korosti.

Alkavalla viikolla LP Viestillä on edessään kolme peliä, ja kaikki vieläpä vieraissa. Perjantaina joukkue kohtaa liigassa Kuortaneen ja lauantaina Pihtiputaan LiigaPlokin. Sunnuntaina Viesti ja LiigaPloki kohtaavat uudelleen, mutta silloin Suomen Cupin merkeissä.

Mestaruusliigan nettisivujen raportti tästä linkistä.

OrPon tiedotuksen raportti tästä.

Aamulehti kirjoitti ottelusta näin.

Oriveden Sanomat näki ottelun näin.

Vieraspelejä edelleen ensi viikonloppuna

LP Viestin kahdeksan pelin marraskuu jatkuu ensi viikonloppuna edelleen vieraskentillä - ja jopa kolmella ottelulla: perjantaina Kuortane, lauantaina LiigaPloki ja sunnuntaina uudelleen LiigaPloki Suomen cupin puolivälierän ensimmäisessä osaottelussa. Seuraavan kerran LP Viesti pelaa tutussa Salohallissa perjantaina 18.11. WoVo Rovaniemeä vastaan. Pelin alkamisaika on puoli tuntia normaalia myöhemmin eli klo 19.00.

LP Viesti_netti_etusivun kuva_ver5.JPG

Julkaistu: 6.11.2016 21:41

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti