SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Tänään klo 17: LP Viesti-LP-Vampula ja cup-viirin nosto Salohallin kattoon
 

Tänään klo 17: LP Viesti-LP-Vampula ja cup-viirin nosto Salohallin kattoon

LP Viestin toiseksi viimeiseen Mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluun tulee vieraaksi LP-Vampula Huittisista. Joukkue, joka edellisessä kohtaamisessa kukisti LP Viestin (14.11. LP-Vampula - LP Viesti 3-1).

Molemmilla joukkueilla on oma panoksensa pelissä: LP-Vampula kaipaa vielä pisteitä varmistaakseen lopullisesti paikkansa kahdeksan parhaan joukossa ja sitä kautta pääsyn kevään pudotuspeleihin. LP Viesti puolestaan hakee vielä lopullista varmistusta runkosarjan voitolle ja kotietua pudotuspelien kaikkiin vaiheisiin. Runkosarjan voitto varmistuisi 3-0 tai 3-1 -kotivoitolla.

LP-Vampulassa pelaa monta salolaisyleisölle tuttua pelaajaa: Laura Iltanen, Ella Eloranta ja Essi Helminen ovat pelanneet joko Salon Viestissä tai LP Viestissä - Laura on Salon Viestin kasvatti.

LP-Vampulan avainpelaajia Mestaruusliigan laajojen tilastojen perusteella ovat Binetou Sow (378 tehtyä pistettä), Alexis Mathews (hyökkäystehot 43%) ja Taylor Bruns (44 ässäsyöttöä).

Kalevalan päivän peliä juhlistetaan nostamalla Suomen cupin mestaruusviiri Salohallin kattoon.

LP Viesti - LP-Vampula Salohallissa su 28.2. klo 17.00

Veikkauksen Voittajakatsomoon vielä kaksi voittajaa

LP Viesti mukana Veikkauksen kahden kuukauden projektissa:

Tammi-helmikuun peleissä voit voittaa vip-liput Maailmanliigan Voittajakatsomoon
LP Viestin otteluissa tammi-helmikuun aikana 200 ensimmäistä otteluihin saapuvaa katsojaa pääsevät osallistumaan arvontaan, jossa on palkintona paikat kesän suurimpaan lentopalloelämykseen Veikkauksen Voittajakatsomoon. Voit voittaa VIP-elämyksen Maailmanliigan otteluun Hakametsän jäähalliin 2.7. Voittajakatsomo sisältää paraatipaikat, ruokaa ja tähtivierailuja omassa katsomonosassa.

Voittajakatsomo on kiitos Veikkauksen pelien pelaajille, joiden peleistä kertyvillä tuotoilla tuetaan vuosittain tuhansia kohteita. Myös Salohallia on rakennettu näillä varoilla.

Lentopallo hyötyi pelieuroista suoraan viime vuonna yli 7 miljoonaa euroa - varoilla rakennetaan liikuntahalleja ja tuetaan lasten ja nuorten harrastamista lentopalloseuroissa ympäri maan.

Tervetuloa otteluihin ja onnea arvontaan!

.
Cupin viiri.jpg
Suomen cupin voitto ei tullut kentällä makaamalla, mutta sen viereen oli mukava asettua poseeraamaan ennen tiukan treenin alkua. Sunnuntaina viiri nousee Salohallin kattoon.

netti-3.jpg

Kiila_kansi.jpeg

Cuppi kotiin ja kippari Kassu Kiilan kanteen!

.
LP Viestin jäljellä olevat ottelut runkosarjassa:
su 28.2. klo 17.00 LP Viesti - LP-Vampula
la 5.3. klo 17.00 LP Kangasala - LP Viesti
su 6.3. klo 12.00 LP Viesti - WoVo Rovaniemi (HUOM! peliaika, tv-ottelu: TV 2)
su 13.3. klo 18.00 HPK - LP Viesti
.

Play off -ottelut alkavat 16.3., LP Viesti aloittaa puolivälierät kotikentältä. Lisää tietoa pudotuspeleistä Mestaruusliigan sivuilta linkistä http://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/mestaruusliigan-pudotuspelit-kolmesta-voitosta.html?p32=3 .

.
Kauden päätösristeily 2016.JPG

Julkaistu: 25.2.2016 11:33

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti