SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Pieksämäki vei avauserän mutta täysi pistepotti lähti kuitenkin Saloon
 

Pieksämäki vei avauserän mutta täysi pistepotti lähti kuitenkin Saloon

LP Viestin vieraspeliviikonlopun avaus sujui voittoisasti ja tuloksena täysi kolmen sarjapisteen 1-3 -voitto. Pieksämäki Volley pystyi voittamaan avauserän 25-21 ja kamppaili tiukasti myös muissa erissä, lukemat 23-25, 22-25 ja 19-25. LP Viestin viikonloppu jatkuu sunnuntaina Orivedellä OrPon vieraana.

Parhaat pisteet: Lena Lymareva 21/+7, Pauliina Vilponen 18/+10 ja Kaisa Jokinen 11/+7.

LP Viestin koko joukkueen vastaanottoprosentti jäi 31 prosenttiin, torjuntoja kirjattiin 8 kpl ja ässäsyöttöjä 7 kpl.

Ottelun tilastot linkissä http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=278&ID=4&CID=3&PID=6&type=LegList .

Pieksämäen pisteraati päätti jakaa LähiTapiolan pistekilpailusta 5 pistettä hävinneelle kotijoukkueelle (Ivana Bulajic 3 p ja Ella Riekkinen 2 p), voittajien Lena Lymarevalle jäi vain 1 piste.

Voittajien parhaana palkittiin Lymareva ja kotijoukkueen Bulajic (tehot (18/+8).

Salon Seudun Sanomien nettijuttu linkissä http://www.sss.fi/2016/02/lp-viesti-haki-kuin-hakikin-taydet-sarjapisteet-vesileppis-areenalta/ .

Raportti Pieksämäki Volleyn netissä http://www.pieksamakivolley.fi/ella-paluu-tulevaisuuteen/ .

Mestaruusliigan sivujen raportissa myös valmentajakommentteja, linkki http://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/hpk-tarrasi-vahvasti-kakkospaikkaan.html .

LP Viestin saavuttamat 3 sarjapistettä varmistivat teoreettisestikin sen, että joukkue ei voi runkosarjassa pudota toista sijaa huonommalle sijoitukselle - toisaalta runkosarjan voiton varmistamisesta lopullisesti puuttuu 4 sarjapistettä. LP Viestillä on pelaamatta vielä 5 ottelua, joista kaksi kotisalissa.

Kärkiparin LP Viesti - HPK -välinen ero ei lauantain peleissä muuttunut, sillä hämeenlinnalaisjoukkue haki puhtaan 0-3 -vierasvoiton LP Kangasalan vieraana.

Vesileppis.jpg
Leppävirralla pelatun pelin jälkilöylyt ja -uinnit otettiin Vesileppis-uimahallissa. Nooran ja Rosen seurana joukkueen staffia ja tukijoiden edustaja. Ehkä naisten ilmeet kertovat kaiken muun... ;)

.

netti-3.jpg

Julkaistu: 20.2.2016 17:22

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti