SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Lauantain Mesto-ottelussa testataan uusia pelikuvioita - kuka niitä passaa?
 

Lauantain Mesto-ottelussa testataan uusia pelikuvioita - kuka niitä passaa?

Naisten Mestaruusliigaa johtava LP Viesti lähtee tammikuun viimeiseen otteluunsa kotoisassa Salohallissa uusin kuvioin. Päävalmentaja Kari Raatikaisen sairausloman ajaksi ykköskäskijän paikalla on seuran urheilutoimenjohtaja ja 2-valmentaja Tomi Lemminkäinen apunaan Vesa Kujanpää. Kaksikko on tehnyt yhteistyötä jo aiempinakin vuosina joten tilanne ei heille ole vieras. Ja nyky-LP Viesti on tullut jo tutuksi Kujanpäällekin, joka on vetänyt päättyvän viikon aikana jo muutaman harjoituksen joukkueelle.

Uutta on myös pelaajarintamalla: LP Viestin toisen passarin haku on tuottamassa tulosta ja seura esittelee Sari Tauriaisen rinnalle tulevan toisen pelinohjaajan lauantaina klo 12 - vain viisi tuntia ennen Mesto-ottelua. Saako toinen passari peliaikaa ja jos saa, kuinka paljon? Millaisia kuvioita hän tuo tullessaan.

Niin - ja kuka hän on? Se tulee julki lauantaina keskipäivän aikaan.

Lemminkäinen - Kujanpää -kaksikko valmistautuu tietenkin tässä vaiheessa ensisijaisesti lauantain peliin, mutta ajatuksissa takoo hiljalleen myös maanantai-ilta: ottelussa HPK - LP Viesti ratkaistaan hyvin pitkälti paikkoja Mestaruusliigan taulukon kärjessä. Ja edelleen: seuraavana lauantaina 6.2. helmikuuta on edessä toistaiseksi kevään tärkein ottelu Suomen cupin välierässä OrPoa vastaan.

Näitä ennen kuitenkin lauantai ja Mesto.

LP Viesti - Mesto la 30.1. klo 17.00 Salohallissa

LP Viesti_Mesto_SSS_ilmoitus.JPG

Fanimatka_Suomen cup.jpg - pienennetty

Julkaistu: 29.1.2016 07:34

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti